Ukens trendsetter: - Jeg har en avslappet stil

Hun jobber som modell og gjør stor suksess i utlandet med sitt eksotiske utseende. Møt modellen Ailar, som blant annet pryder kampanjen til Body Shop. Du ser henne også i neste nummer av bladet Vixen. Bli med inn i Ailars verden.

silje
Publisert:

Hvem: Ailar Ershadi

Hvor: Oslo/London

Yrke: Modell for IdolLooks

Hvordan er livet som modell?

- Jeg har jobbet som heltids modell siden jeg var ca 22 år. Men det tok litt tid for jeg kom meg ut i den store verden. Nå etter en god og lang tur hjemme i Oslo er jeg tilbake i London hvor jeg har gjort worldwide kampanje for Baileys og Body Shop print kampanje. Og uten å rope for mye detaljer har jeg fått foten innen for film, så tiden viser hvor det fører til, sier Ailar Ershadi til minMote.

Beskriv stilen din

- Min stil er en blanding av hippie, bohemsk, rocka og klassisk. Men jeg må si at for meg er det viktigst at jeg er komfortabel i det jeg har på meg. Så min stil for dagen velges etter hvordan jeg føler meg, røper Ershadi.

Sats på kule detaljer i høst. Se mer i minMotes høstserie!

Den beste modelljobben du har hatt så langt?

- Det må være Baileys-reklamen. For det første var castingen for denne jobben en veldig stor utfordring. Jeg måtte synge høyt og danse som om jeg var hjemme alene. Og når jeg endelig fikk jobben måtte jeg synge foran over 40 stykker. Det var veldig flaut, men veldig gøy.

Ershadi kommer opprinnelig fra Iran, men har bodd i Norge i mange år. Den flotte og eksotiske modellen får mange jobber i utlandet. I hverdagen har hun en avslappet stil og satser på klassikere som fine støvletter og kåper i høst.

- Jeg må ha ett par gode støvletter som går til kjolene mine og jeans. Og en god varm og lang kåpe. Det er i hvert fall det jeg trenger, sier modellen.

Lyst til å sjekke ut flere høstrender? Her er tre av Siljes favoritter.

Ditt beste kjøp?

- Ett par jeans med høyt liv fra Flippa K. Jeg har fått veldig mye skryt for de, sier Ershadi.

Kjendisene digger disse jeansene. Er denne modellen for deg?

Ditt beste motetips?

- Bruk alltid smykker til dine antrekk. Selv når de er små og ikke veldig synlige, er det flott. De trenger ikke alltid å være så store. Jeg liker at vi jenter/kvinner bruker små feminine detaljer, sier modellen.

Beste skjønnhetstips som tar under 10 minutter?

- Mine egne skjønnhets tips og triks er å bruke riktig pudder forhold til hudfargen for å gi en jevn og ren hud. Avslutt det med å bruke en riktig farge rouge i kinnene. Rougen må legges på etter ansiktskonturen for a fremheve trekkene dine på best mulig måte, sier modellen.

Lurer du på hvordan du sminker rouge? Her får du en guide!

Planen fremover?

- Planen er vel å jobbe som modell til jeg er lei. Men hovedplanen er jo å få jobbe med film i fremtiden. Jeg drømmer også om å åpne noe her i Oslo. Men hva, vil jeg ikke si enda, avslutter den flotte modellen til minMote.

Relevante artikler videre:

Tamara Melon er en annen trendsetter med kul stil. Se bildene og les intervjuet her!

På tide med en ny veske? Her er mange flotte høstmodeller!

Moten går østover.Les mer her!

Publisert:

Finn mer innhold om: