Dyrisk og glitrende på MTV Movie Awards

I helgen gikk årets MTV Movie Awards av i Los Angeles. Stjernene valgte blant annet dyreprint og sexy kroppsnære kjoler på den røde løperen.

Sara Johannessen
Publisert:

«Twilight»-skuespillerne stakk av med mange premier i helgen, og de tre hovedrolle-innehaverne skapte like mye oppmerksomhet på scenen som på den røde løperen. Kristen Stewart stilte i en rocka minikjole fra Balmain, mens flere av Hollywoodskuespillerne valgte dyreprint og skinnende antrekk. Se kjolene fra rød løper og stem på det beste antrekket nederst i saken.

Kort og godt

Chanel-muse og skuespiller Blake Lively hadde på seg en kongeblå ettersittende 90-talls kjole med tidsriktige detaljer på brystet. Med lilla platåpumps fra Christian Louboutin sjonglerte it-jenta fargepaletten helt riktig. Den blå kjolen er forøvrig fra Versace.

Se årets mest sexy undertøy. Kathrine Sørland på rød løper.

«Harry Potter»-skuespiller og Burberrys ansikt, Emma Watson stilte i en ettersittede hvit minikjole med skinnende puffermer og glitrende byste fra Marchesa. Sølvfargede pumps gjenspeilet de skinnende detaljene på kjolen og i tilbehøret. Amanda Bynes hadde på seg en beige versjon av den klassiske bandasjekjolen fra Hervé Léger og på beina hadde hun kveldens mest iøynefallende sko, turkise Christian Louboutin med frynsedetaljer.

Dette er sminken som får deg til å ose av glamour.

Hvitt og elegant 70-talls hippie

Selena Gomez og Katie Cassidy var to av mange kvinner som hadde valgt helhvitt på den røde løperen. Førstenevte i en minikjole med hudfargede detaljer i livet. Hun tonet ned anrtekket med naturlige krøller, en hvit clutch og nude, spisse pumps. Cassidy stilte i en helheklet hippieinspirert kjole fra Catherine Malandrino og skinnende clutch fra Sergio Rossi.

Hvitt er flott i sommer. Her er sommerens trender på budsjett.

Skinnende og dyrisk

Nygifte Reese Whitherspoon stilte i en kroppsnær rockabillykjole med leopardmønster fra Vivienne Westwood. Den korte kjolen fremhever skuespillerinnens flotte former, halternckskjæring og nude pumps med åpen tå gjør antrekket gjennomført.

Leighton Meester var en av de andre stjernene som hadde valgt en kjole fra populære Balmain. Den skinnende 60-talls kjolen skinte opp den røde løperen, og de naglebesatte sandalene sørget for en metallisk look fra topp til tå.

Her er skoene som forlenger beina.

Det er alltid helsorte antrekk på arrangementer som MTV Movie Awards, og helgens fest var inget unntak. Cameron Diaz hadde på seg en kort versjon av sesongens hotteste plagg, jumpsuiten fra Phillip Lim og sorte høye sandaler fra Lanvin. «Twilight»-skuespiller Nikki Reed hadde en av kveldens maxikjoler, dog med et gjennomsiktig skjørt som gjorde det helsorte antrekket mer avslappet og rocka. Den romerskinspirerte kjolen med skinndetaljer i livet er fra Heather, og de sorte klassiske pumpsene er ifra Jimmy Choo.

Relaterte saker videre:

Få flotte sommervipper! Her er vårens mascaraguide!

Bli inspirert av Pia Haraldsen sin sommergarderobe. Se bildene her.

SLik blir du hverdagsfin. Sjekk ut streetstylebloggen til minMote.

Dette er minMotes junifavoritter. Se og bli inspirert.

Publisert: