Kate kan velge mellom tre brudekjoler

Kate Middleton (29) tar ingen sjanser på at detaljer rundt brudekjolen sin skal lekke ut før prinsebryllupet og har derfor tre forskjellige kjoler i produksjon.

silje
Publisert:

Det avslører storavisen Daily Mail onsdag, etter månedsvis med spekulasjoner rundt det som vil bli en av århundrets mest omtalte brudekjoler.

Motehuset Alexander McQueens Sarah Burton har lenge vært et hot navn, i likhet med britiske designere som Jasper Conran, Philippa Lepley, Jenny Packham og Daniella “Issa” Helayel.

Sikret bryllupet med hemmelig brudekjole

Nå er siste nytt altså at bruden har hele tre brudekjoler på vent, dette for å unngå at noe som helst skal lekke ut. Kilder forteller også ifølge avisen at Kate ennå ikke har bestemt seg for hvilken kjole hun ønsker å bruke i bryllupet 29. april. Som mange andre bruder er det også meget sannsynlig at Kate vil skifte antrekk i løpet av bryllupsdagen.

Kjolene skal komme fra tre forskjellige designere, det kan bety at de er svært ulike i design og utforming.

Nettsiden Fashionetcs journalist Anne Chertoff var den første som meldte om Kates kjoletaktikk, hun slår fast at en av de tre designerne er erværdige Jasper Conran.

Sist uke blomstrert flere rykter om mulige designere, da Kate's søster Pippa og moren Carol ble observert utenfor den eksklusive brudesalongen til Alice Temperly.

Britiske medier tok likevel høyde for at besøket kunne skyldes søsterens jakt etter kjole, siden hun er Kate's forlover.

Kle deg som Kate. Slik får du stilen

Gjør som prinsesse Diana

Det er ikke uvanlig at de kongelige har alternativer i tilfelle bilder av brudekjolen lekker ut. David & Elizabeth Emanuel designs, som stod bak prinsesse Dianas brudekjole, laget en reservekjole som var svært lik originalen. Dobbeltbestillingen var en vel bevart hemmelighet inntil kun for kort tid siden.

Den var som originalen laget i silke, taft og blonder. Kjolen hadde også de samme rysjene rundt skjæringen.

Spekulasjonene rundt kjolene kommer trolig til å fortsette frem til bryllupet. Torsdag ble det kjent at Kate nylig ble komfirmert av biskopen i London under en privat seremoni i St. James' palass, der hennes familie og prins William deltok, som del av bryllupsforberedelsene.

29. april kan du lese alt om Kate Middleton og de andre bryllupsgjstene her på minMote.

Relevante saker videre:

Nå skal Victoria kle opp Kate. Les mer her!

Sommerfrisk i Ghana. Se kronprinsessen stråle i norsk design!

Publisert:

Finn mer innhold om: