Stjel stilen til Kate Moss

Moteikonet Kate Moss har vært mange fashionistaer sitt stilikon i snart generasjoner. Her er dagens inspirasjon.

Sara Johannessen
Publisert:

Alt Kate Moss kler seg i blir til gull - i allefall i moteverden. Hun ble først observert i Hunter-gummistøvler og kort shorts på festival. I sommer som i fjor sommer kommer jenter på festivalmodus til å ikle seg både hotpants og gummistøvler alà den britiske modellen.

Når hun trådde i cowboyboots og skinnbukser fulgte moteverden etter. I disse dager er hun og den ettersittende blazeren uadskillige. Her er tipsene for å bli like stilsikker som Moss.

Noen plagg går aldri av moten. Her er klassikerne du aldri går lei

Striper

Modellen og den kommende bruden har forelsket seg i de stripete 90-talls høyvannsbuksene fra Isabell Marant, og rocker de opp med yndlingsblazeren med skinnslag. Nøytrale ballerinasko er smart å bytte til om du skal gå mye, og Kate Moss er ofte observert i enten sorte eller knallrøde skinnsko. Invester i et par sko i skinn, så varer de lenger og passer bedre på foten.

De fleste skobutikker - og kjedebutikker har ballerinas i sommerkolleksjonen, så her er det masse å velge mellom.

Slik blir du sommefin på budsjett. Sjekk ut tipsene her.

Bort med dilldall

Kate Moss klarer det kunststykket det er å få enkle plagg til å se fantastisk ut. En enkel hvit skjorte, en enkel svart veske og minimalt med tilbehør gjør stilen sofistikert. Velg tilbehør og smykker som betyr mye for deg og plukk vekk alt dilldall.

Om du ikke allerede har skaffet deg sommerens solbriller, er cateye-brillene en sikker insvestering. De lett 50-talls inspirerte brillene gir ansiktet femininitet og gir ikke minst antrekket et lite snev av glamour.

Føn håret stort eller la det henge løst og lufttørke. Supermodellen er kjent for sine blonde lokker, og denne sesongen har hun latt håret leve sitt eget liv (tilsynelatende). La håret være i fred, og lag en midtskill for å få Moss-looken.

Relaterte saker videre:

Kate Moss for Dior. Sjekk bildene her.

Andre fine kjendiser. Hvem kledde denne kjolen best?

Sats på hudfargede sko i sommer. Slik forlenger du beina!

Publisert: