20 flate sko til fine hverdager

Dropp de høye hælene til hverdags - vårens flate sko er både behagelige og fine! minMote har plukket ut 20 herlige hverdagssko du kan sikre deg akkurat nå.

Du trenger ikke vakle rundt på stiletthæler for å se hverdagsfin ut. Butikkene bugner nemlig av sko med helt flat eller bare en liten hæl. Den sporty stilen holder for eksempel fortsatt stand, og en rekke store motehus og kjeder har laget fargerike sneakers som passer like fint til jobb som til en «power walk». Alternativt kan du gå for et par behagelige loafers, eller rett og slett fortsette å bruke ankelstøvlettene fra i høst.

minMote har funnet en hel haug med flate sko som er helt riktige i vår, så her er det bare å finne et favorittpar:

Ballerinas

Ballerinasko kommer tilbake sesong etter sesong, og det er ikke uten grunn. De er jo like søte som de er praktiske! Ballerinasko kan du dessuten bruke til alt fra jeans til kjoler - et behagelig valg til både hverdags og fest.

Tips: Denne sesongen er sitrusfarger stort, og både Gucci og Balmain har omfavnet trenden. Hvis du synes at knalloransje eller gult antrekk blir for mye, finnes det haugevis av freshe ballerinasko å velge mellom!

Sneakers

Fjorårets store hit var de innebygde hælene fra Isabel Marant. I år florerer det av lave sneakers - gjerne i mange forskjellige farger. Marc Jacobs, Givenchy og Chloé har alle laget sine versjoner av sneakersen, og de aller kuleste kommer fra Stella McCartneys kolleksjon for Adidas. Dessverre sprenger de budsjettet, men det er kanskje lov når man kan bruke dem til både trening og til hverdags!

Tips: Hvem sa at du må ut på løpetur for å ha fine joggesko? Sjekk kolleksjonene til Adidas, Nike og andre store sportsmerker - det bugner av fargerike sko som er langt fra forbeholdt tredemølla.

Flate boots

At våren kommer betyr ikke at du bør pakke bort de korte bootsene helt enda. Isabel Marant fortsetter med innebygd hæl, som gir deg litt ekstra høyde uten at det synes eller blir ukomfortabelt. Acne har laget sesongens mest sommerlige boots, med trendy «cut out»-detaljer og søte lisser.

Tips: Et par flate skinnstøvler er supersexy til sommerbrune bein - bruk dem for eksempel til den hvite sommerkjolen for å gjøre den litt røffere.

Loafers

Komfortable loafers passer perfekt når du vil kaste vinterskoene, samtidig som det er litt for tidlig å ta fram sandalene. De aller søteste kommer fra Hollywood-favoritt Charlotte Olympia, som har laget sko med katteansikt i forskjellige farger og materialer. Kjedebutikkene har imidlertid som vanlig laget sine versjoner til en langt rimeligere penge.

Tips: Leopardmønsteret forsvinner aldri helt fra motebildet, men i vår er det enda hottere med sort og hvitt dyreprint. Kanskje i meste laget på et helt antrekk, men et par sko i «ku-mønster» kan sette en ekstra spiss på antrekket.

Går du med flate sko eller høye hæler til hverdags?

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?