Gwyneth Paltrow blir klesdesigner

Skuespiller Gwyneth Paltrow har samarbeidet med det franske klesmerket ZOEtee om en smal kleskolleksjon for høst/vinter 09.

Mari Glans
Publisert:

ZOEtee er kjent for sine myke og anvendelige bomullsplagg, og samarbeidskolleksjonen med den Oscarvinnende filmstjernen har fått navnet «ZoEtee's Loves Gwyneth».

Kolleksjonen er 70-talls inspirert og inkluderer maskuline og skreddesydde plagg. Samarbeidet har vært svært hemmeligholdt fram til nå, og vil bli presentert for første gang for motepressen i London neste uke, ifølge britiske Elle.

MinMote.no - Norges største moteside

Gwyneth Paltrow er kjent for sine skuespillerprestasjoner på film, men har den siste tiden fått mest oppmerksomhet for sin livstilsblogg, GOOP, hvor hun gir tips om blant annet helse, trening og meditering. Nå prøver hun seg også som klesdesigner, og med utgangspunkt i Gwyneths personlige stil, kan vi vente oss en sofistikert og anvendelig kolleksjon. Kanskje hun har fått designtips fra sin gode venninne Stella McCartney?

Overskuddet fra kolleksjonen vil bli donert til en veldedig stiftelse som står Gwyneths hjerte nær, nemlig London's Kids Company, som tilbyr terapi, utdanning, kunst, sport og varme måltider til utsatte barn og ungdommer.

MinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om: