Januarsalget er i gang - disse kuppene bør du sikre deg

Akkurat nå kan du sikre deg nye garderobefavoritter til reduserte priser. minMote viser deg hva du bør se etter på salg.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

De fleste kjedebutikkene, designerbutikkene og nettbutikkene har startet salget. Likevel kan det være lurt å tenke seg om to ganger før du går bananas på salget, så du unngår å komme hjem med stappfulle handleposer med klær du aldri kommer til å bruke.

Unngå for eksempel flyktige trender som forsvinner like for som de kom (vinterens barokkmønster i sort og gull er kan skje ikke like friskt til våren?) og klær som egentlig ikke passer (selv om det er aldri så billig!).

minMote viser deg i stedet hvilke plagg du trygt kan ta med deg inn i neste sesong:

Blazere og smokingjakker

En klassisk blazer eller smokingjakke går aldri av moten, men dukker opp i nye farger og snitt sesong etter sesong. I år dukket den opp i hvitt hos Mulberry og Stella McCartney, mens Christian Dior, Victoria Beckham og Balmain viste sorte varianter. Er du ekstra heldig finner du en eksklusiv variant på salg, som du kan ta fram igjen år etter år.

LES OGSÅ:Slik blir du sexy i smoking

MinMote.no - Norges største moteside

Sort og hvitt skinn

Skinnplagg i både sort og hvitt er plagg du garantert kan finne på salg - og som du trygt kan ta med deg inn i vårsesongen. Chanel viste korte skinnskjørt med tykke gensere, mens 3.1 Philip Lim viste sexy PVC-antrekk med magetopper og shorts. Let hos kjedebutikkene for rimelige plagg i skinnkopi, eller invester i ekte vare fra for ekspempel Alexander Wang eller By Malene Birger.

LES OGSÅ:Kjendisene elsker skinnkjolen

Gjennomsiktig

En hvit, transparent skjorte fortjener en plass i alle basisgarderober, og kjendisstylist Rachel Zoes vårkolleksjon var full av gjennomsiktige skjorter dyttet ned i lange skjørt. Akris viste grafiske kjoler med gjennomsiktige partier, mens Nina Ricci valgte en mer romantisk look - uansett er en transparent kjole et godt januarkupp.

LES OGSÅ:Slik unngår du å vise mer enn planlagt

MinMote.no - Norges største moteside

Eksklusive basisplagg

Enkle basisplagg av god kvalitet er ofte en mye bedre investering enn trender som kommer og går. Let blant de ekskusive merkerne i butikkene og på nett - kanskje finner du et par ankelstøvletter du kan begynne å bruke allerede nå? Eller hva med en deilig ullkåpe du kan ta fram til høsten? Varme gensere i eksklusive stoffer som kasjmir, alpakka eller merinoull kan også være verdt en skattejakt. Se også opp for eksklusivt undertøy og nattøy, som gjerne også havner på salg.

Publisert: