Moteprinsessen på Chanel-visning

Monacos moteprinsesse

silje
Publisert:

Charlotte Casiraghi (24) stjal showetblant stjernene under tirsdagens Chanel-visning i Paris.

Kjærestene Diane Kruger og Joshua Jackson, skuespiller og modell Milla Jovovich samt it-jenten Alexa Chung var blant dem som satt på første rad, da Chanel-sjef Karl Lagerfeld holdt sin Haute Couture-visning. Denne uken samles nemlig moteeliten i Paris for å ta i øyensyn det ypperste av fransk design for høst-og vinter 2011.

Moteprinsessen

Casiraghi var kledd i en paljettbesatt «lille sorte», med trendy og sterke røde lepper. Cashiragi var ifølge med sin bror Andrea, hans kjæreste, Tatiana Santo Domingo og stjernefotografen Mario Testino, som hun satt ved siden av.

Cashiragi er som sin mor prinsesse Caroline av Hannover, svært glad i Chanel og er ofte å se i familievennen Lagerfelds kreasjoner.

Moteprinsessen valgte en rosa drakt fra designerhuset under forrige helgs fyrstebryllup mellom Albert og fyrstinne Charlene, som ble rost av moteeksperter verden rundt.

Mange mente hun, i likhet Pippa Middleton i prinsebryllupet i England 29. april, stjal mye av oppmerksomheten rundt fyrstebryllupet.

Alt om Armani-bruden! Eventyrlig vakker

Populær trendsetter

Cashiragi har lenge vært kjent som en av familiens mest stilsikre, og skapte også overskrifter under forrige helgs ekstravagante fyrstebryllup.

Mange mener barnebarnet til Grace Kelly ligner Hollywoodstjernen i sin elegante stil og fremtoning. Bortsett fra at Charlotte hittil har valgt å holde en svært lav profil i offentligheten.

Hun omtales av motemagasiner og blogger som trendsetter og it-jente, og jenter verden over kopierer hennes rocka og trendy stil.

Cashiraghi er en trendsetter! Les saken

Relevante saker videre:

Kronprinsesse Mette-Marit gjør som fashionistaene!

Kate overrasket alle i dansk design! Les mer her

Publisert: