Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Plagget kjendisene elsker: Få åtte varianter her

Kjendisfavoritt: Den hvite jumpsuiten er høyt elsket av blant annet Taylor Swift, Kendall Jenner og Beyonce. Foto: Getty Images
Kjendisfavoritt: Den hvite jumpsuiten er høyt elsket av blant annet Taylor Swift, Kendall Jenner og Beyonce. Foto: Getty Images

Hva kan vel være lettere enn å bare ta på seg ett enkelt plagg på en varm sommerdag? Supermodell Kendall Jenner elsker den hvite jumpsuiten og vi har funnet åtte varianter vi tror du kommer til å digge!

Jumpsuiten er et plagg satt sammen av en over- og en underdel, så her kan du spare mye tid når du skal sette sammen et antrekk. Drakten kommer i utallige varianter som kan brukes til både hverdag og fest. Flere kjendiser sverger til dette plagget og i sommer har vi flere ganger sett supermodell og Kardashian-lillesøster Kendall Jenner, bruke den hvite drakten for et avslappet sommerantrekk.

Andre kjendiser som Taylor Swift, Beyonce, Gigi Hadid og Hailey Baldwin har også sverget til den helhvite jumpsuiten på store arrangementer. På Billboard Music Awards i 2015 gikk Taylor Swift i en jumpsuit fra luksusmerket Balmain som var så lik en kopi kjedebutikken Nasty Gal hadde lagd, at billigkjeden trodde det var de som hadde kledd opp superstjernen.

Nå i sommer er det skikkelig hett å gå kledd i hvitt fra topp til tå, så en helhvit jumpsuit er et bra utgangspunkt for et moteriktig antrekk. Sko velger du ut for anledningen, om du så går for en behagelig og lett hverdagslook med sneakers eller på fest med høye hæler. Valgmulighetene er enorme og her har vi funnet frem åtte varianter som passer til enhver lommebok. Vi håper du finner din favoritt!

Luksus:

Hvit jumpsuit luksus

Jumpsuit fra Malene Birger hos Miinto. Foto: Produsenten

Hvit jumpsuit luksus

Jumpsuit fra Samøe&Samsøe hos Miinto. Foto: Produsenten

Hvit jumpsuit luksus

Jumpsuit fra Nina Jarebrink hos Miinto. Foto: Produsenten

Hvit jumpsuit luksus

Jumpsuit fra By MagMaLou hos Miinto. Foto: Produsenten

Budsjett:

Hvit jumpsuit budsjett

Jumpsuit fra Lindex. Foto: Produsenten

Hvit jumpsuit budsjett

Jumpsuit fra Lindex. Foto: Produsenten

Hvit jumpsuit budsjett

Jumpsuit fra NLY Trend hos Nelly. Foto: Produsenten

Hvit jumpsuit budsjett

Jumpsuit fra NLY Design hos Nelly. Foto: Produsenten

Få også med deg siste episode av Trendguiden:Hvordan var din opplevelse i dag?