Hermegåsa Cassie

Den britiske modellen Alice Dellal er kjent for sin kule hårfrisyre, som er barbert på den ene siden av hodet og langt på den andre siden. Nå har RnB-artisten Cassie kopiert sveisen hennes i et forsøk på å få et mer rocka image.

Mari Glans
Publisert:

«Noen ganger i livet trenger man forandring», skrev Cassie på sin egen Twitteretter at hun barberte av seg store deler av håret sitt forrige fredag.

«Noe som vil sjokkere moren din, men få henne til å kalle deg en ROCK STAR» skrev hun videre da hun publiserte bildet av sin nye hårfrisyre.

RnB-artisten har tidligere hatt et veldig sexy image, med langt flommende hår. Det er nok ikke tilfeldig at 22-åringen skifter hårsveis akkurat nå. Hennes nye singel «Must Be Love» med P. Diddy slippes ifølge MTV.com førstkommende tirsdag. Og frisyren har gitt henne mye oppmerksomhet allerede.

MinMote.no - Norges største moteside

Dagen etter skrev hun på Twitteren sin: «De spør hvorfor jeg gjorde det. Fordi jeg våknet opp å følte for det!! YEEEEEAH!!».

Det eneste problemet er at modell og it-girl Alice Dellal har hatt denne hårfrisyren i flere måneder allerede. Det er ikke like kult å være nummer to.

Andre kjendiser som har blitt tatt for å kopiere hårfrisyrer er Katie Holmes, som ble mobbet i mediene da hun kopierte bob-sveisen til venninnen Victoria Beckham.

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om: