Stjernene skinte i sølvgrå kjoler

Det er ingen tvil om hvilken farge som er ukens hotteste. Sølvskimrende kjoler med et hint av blått var å se på alle fra vår egen Kronprinsesse til skuespiller Rachel Weisz i uken som gikk.

Mari Glans
Publisert:

Av ukens best kledde stjerner befant to av de beste antrekkene seg på banketten i Oslo torsdag kveld. Flere moteeksperter dro en sekser på terningen da kronprinsesse Mette-Marit kom i denne lyse gråblå kjolen til banketten på Grand. Hvem som har designet kjolen er foreløpig ukjent, men kjolen har gjort Kronprinsessen til en av ukens best kledde kvinner.

En annen som fikk toppkarakter for antrekket, er Michelle Obama. Førstefruen så ut som en gudinne i sin sølvblå kjole fra Azzedine Alaia, som i tillegg ivaretok hennes eget varemerke, nemlig de veltrente overarmene.

MinMote.no - Norges største moteside

Ukens vakreste kjole

Skuespiller Rachel Weisz hadde på seg en nydelig sølvfarget kjole fra Valentino under premieren på hennes nye film, «The Lovely Bones». Den korte silkekjolen var lekker til hennes lyse hud, og de røde leppene og sølvfargede sandalene var perfekt tilbehør.

Ukens vakreste kjole var på skuespiller Zoe Saldana. Den sølvfargede kjolen hadde havfruefasong med markerte skuldre, og er fra RM by Roland Mouret. Til kjolen hadde hun et langt diamantkjede fra Neil Lane.

Kjendisene elsker grått.Slik får du stilen!

Ukens høyeste splitt

Onsdag var det klart for den årlige «British Fashion Awards», og en av de nominerte i kategorien «Årets Modell», var Daisy Lowe. Hun vant ikke prisen, men var en av de best keldde på den røde løperen. Kjolen med utskjæringer i livet og kjempehøy splitt er fra Vivienne Westwood.

Sarah Jessica Parker er aktuell med filmen «Did You Hear About The Morgans?», og til premierefesten i London kom hun i en fuchsiafarget minikjole fra L'Wren Scott og spisse lilla pumps med rød platåsåle fra Charlotte Olympia. Det spesielle smykket er fra S. J. Phillips.

Den ultimate festguiden!Alt du trenger til juletidens fester

Droppet tilbehøret

Christina Ricci viser hvordan det skal gjøres i en nydelig pudderfarget chiffonkjole fra Marc Jacobs, da hun var på et veldedig arrangement i Dubai sist uke. Hun droppet smykkene og lot kjolen stråle alene. I stedet valgte hun en enkel oppsatt frisyre og knallrøde lepper som tilbehør.

Under «British Fashion Awards» er Victoria Beckham en selvskreven gjest. Hun blir sjelden sett i noe annet enn sin egen design på arrangementer, også denne gangen valgte hun en kjole fra sitt eget merke. Det er lett å skjønne hvorfor kjolene hennes har blitt så populære, denne gulvalnge kjolen emd slep er både kledelig og elegant.

Stjernene digger Victorias kjoler!Se kjolefavorittene her!

Publisert: