Slik gjør du et kupp på vareprøvesalg

silje
Publisert:

Vareprøvesalg, lagersalg og spesialtilbud er fine måter å spare gode penger på. Selv har jeg satt meg på utallige mailinglister, så jeg får beskjed når favorittbutikkene har spesialtilbud, vareprøve eller lagersalg. Er du opptatt av spesielle merker, er salgene en mulighet til å skaffe seg disse til en litt rimeligere penge.

Gode tips til vellykket shopping

Dra tidlig. Da slipper du kø og får tak i de fineste varene. Ofte er det provinsielle prøverom, så ta på deg klær, som du lett kan prøve plaggene over. Ta med deg så mye du kan bære inn i prøverommet og prøv alt, så unngår du bomkjøp. Bestem deg på forhånd om hva du trenger. Det er lett å bli overveldet når det er så mange forskjellige plagg på tilbud. Om de ikke har det du trenger, så er det lurt å vurdere om du skal droppe det. Ikke bruk unødvendige penger på noe annet, hvis det er skinnjakke du er på jakt etter. Ikke kjøp klær som er for små, med tanke på at du bare skal gå ned noen kilo først. Det fungerer sjelden og blir ofte liggende som bomkjøp i skapet. Spør om du kan få ekstra rabatt. Ofte får du bedre tilbud om du kjøper mer og det skader aldri å spørre. Finner du ikke noe til deg selv, så kan du vurdere potensiale for julegaver eller bursdagsgaver, om det er fine og rimelige ting som passer ditt budsjett.

Spare mer? 14 Gode råd for smart og billig shopping.

Her er noen av butikkene/agenturene som har salg/lagersalg/prøvevaresalg i nærmeste fremtid:

Kaare Lund

Her finner du merker som Whyred, We are Replay, SealKay og What Comes Around Goes Around til reduserte priser. Vareprøver fra høst/vinter og barneklær fra Replay. Starter tordag 24. september.

www.forangelsandcowboys.no

Holzweiler Agenturer

Her finner du varer fra Mads Nørgaard, Copenhagen, Gestuz, Andersen & Lauth

Annhagen, Nümph, Humör, Black Lily, Rützou og Minimum til reduserte priser.

Starter torsdag 1. oktober. www.holzweiler.no

Smukkesmykker

Jentene bak smykkeforretningen www.smukkesmykker.com inviterer til SmykkeLounge torsdag 15. oktober fra 19. Her vil det være rabatter på smykker fra Jane Kønig, HopHopHop og Vanrycke. Bygdøy Allè 93.

Eger

Motehuset Eger har designmarked lørdag 26. september. Er du jakt etter nye jeans, kan du blant annet få tak i jeans fra G Star Raw til halv pris. Flere andre butikker som Rizzo, Tante Pose og Høyer har også tilbud.

Lille Vinkel

Lille vinkel har lagerutsalg i Parkveien 2. De har reduserte priser på sko til dame og herre.

Skaperverket

Lyst på noe helt unikt? Lørdag har Skaperverket på Grünerløkka presentasjon av høstens kolleksjoner i Markveien. I designerkollektivet finner du smykker, verk og klær fra kunstnere og designere.

Sjekk også nettsiden lagersalg.no for flere salg.

Har du tips om salg? Legg igjen en kommentar i feltet under.

Publisert:

Finn mer innhold om: