10 hotte trender i høst

Høsten er rett rundt hjørnet og i år er det blant annet det glade 80-tallet, skinn og sterke farger som er sikre vinnere i motebildet.

silje
Publisert:

1980-tallet gir seg ikke helt ennå. Liker du denne stilen er det mye å glede seg til. Sterke gladfarger, metalliske stoffer og diskofeber regjerte på motevisningene. Paljettene holder fortsatt koken, om dog i en litt annen variant. I høst er den hotteste partykjolen enten en blå paljettkjole med store skulderputer, eller en asymmetrisk kjole med skulpturelle detaljer eller skjæringer. Tenk Dynastiet eller Falcon Crest, og du er helt på nett.

Liker du paljetter?Her er sommerens hotteste paljettplagg!

Skinn i alle fasonger og varianter er tilbake i motebildet. Den svarte skinnjakken er en klassiker, men også bikervarianten er hot i høst. Skjørt, shorts, vesker og lårhøye boots i tøft skinn, er også sikre vinnere. Men det må ikke være svart. Brunt, grønt og beige er gode alternativer for de som allerede har en svart skinnjakke i klesskapet.

Skinnjakken er en klassiker som aldri ruster.Få flere gode råd til klassikere som aldri går av moten.

Voluminøse plagg i form av store strikkejakker, vester og kjoler, vil holde deg fin i høstkulden. Både ekte og fuskepels var å se i alle varianter på catwalken. Sats på et stort strikkaplagg og kle deg i den myke lag-på-lag trenden når kulda setter inn.

Lyse og grå toner var også å se på de fleste visningene. Gråmelerte toner og rosa pudderfarger passer bra både sammen og hver for seg. Pudderfarger som sett hos Chloé, holder stand langt inn i høstsesongen.

Pudderfarger var også en hit i sommer. Få tips til hvordan du kler deg nakent!

Store skuldre blir en hit i høst. I sommer var det statementsko som regjerte, mens i høst blir det statementjakken som er den desiderte vinneren. Franske Balmain ledet an med sesongens kuleste jakke. Men også topper med skulpturelle detaljer er flott. Mange av billigkjedene har allerede lagd sine versjoner av statementjakken, men skal du ha en helt unik jakke går du får en som er vintage eller secondhand.

Rødt og rosa er noen av høstens sterkeste farger. De mest vågale kjører rødt eller rosa fra topp til tå. Mens andre velger enkelte detaljer i de sterke fargene, som en neonfarget veske eller et par sko. Den røde leppestiften er et must for de som ønsker kun en anelse farge i form av makeup.

Sterk rosa er også hot i sommer.Her får du en forsmak på høstens fargerike trend!

1940-tallet er også sterkt representert i motebildet denne høsten. Om det er en reaksjon på finanskrisen eller behovet for å rette nesen mot en svunnen tid, er den ladylike elegansen tilbake. Drakter med fokus på midjen, tynne belter og hansker gjør denne looken komplett.

Svart og hvitt er en klassiker som aldri ruster. I høst skal det være enten en helt svart look eller du kan blande svart og hvitt i skjønn forening. Trenger du inspirasjon er det bare å sjekke ut visningene til Chanel og Yves Saint Laurent.

Ull, tweed og ruter er deilige høstplagg. Hold varmen i en flott tweedjakke. Investerer du i en tweedjakke i et klassisk snitt, kan den holde mange sesonger. Rutete skjorter til svarte skinnbukser eller tights, gir en tøff look.

Parisisk eleganse til ytterste fingerspiss. La deg inspirere av de elegante kvinnene fra Paris. Drakter, skjortebluser, markerte jakker og blyantskjørt er noen av favorittene. Rød leppestift og perler er helt riktig tilbehør til denne looken.

Relevante artikler videre:

Fashionistas elsker belter. Se hvordan Emily Schuman fra California styler trenden her!

Det er ikke bare moteløvene som kan kunsten å kle seg. USAs førstedame henger også med på trendene

Røde lepper er en klassiker. Se hvordan Silje rocker trenden

Publisert: