Flott i shorts

Shortsen er et fint alternativ til skjørt og kjoler i sommervarmen og kan like fint brukes på kontoret som på sommerens festivaler.

silje
Publisert:

Sommerens shortstrend passer perfekt for deg som har lyst til å sette fokus på bena i sommer. Er bena ennå ikke helt klare for å se dagens lys, kan du jukse det til med litt selvbruning eller bodylotion med farge.

Slik får du brune ben! Les vår selvbruningsguide!

Denim

Korte avklippede shorts er en av sommerens desidert største trender. La deg inspirere av kjendisene og gå for lyse sommervasker, gjerne med oppbrett på shortsen. Velg en kort eller lang modell, alt etter hvor mye ben du vil vise. Denimshortsen er den perfekte følgesvenn på sommerens festivaler sammen med et shoppingnett, lave sandaler og en søt hvit sommerbluse.

Silje fikser shortsen selv. Slik gjør du det!

Business

Shorts kan også fint brukes på kontoret, men da helst i en litt lenger og stiligere variant. Svart, brunt, marine og grått er fine farger som passer bra til blazere, bluser eller korte jakker. La shortslengden være nesten ned til knærne om du jobber på kontor med strenge kleskoder. En hvit skjorte, blazer og et par høye pumps gjør stilen elegant, uten å være for avkledd. Ønsker du litt farger, kan du pynte opp antrekket med et kjede eller fargerike øredobber.

Høyt liv og knytting

En annen trendy og flott modell, er shortsen med høyt liv. Denne modellen passer spesielt for de som har en lekker timeglassfigur og ønsker å sette fokus på midjen med innsving eller belter. Velg gjerne en undertøysinspirert topp som et korsett og en blazer eller kardigan for en gjennomført stil.

Trenger du litt inspirasjon? Slik bruker kjendisene shortstrenden!

Maritimt

Vi blir aldri lei den maritime stilen, den kommer trofast igjen nesten hver eneste sommer. En stripete topp er den perfekte følgesvenn til en mørkeblå eller rød shorts i sommervarmen. Bli chic med røde detaljer på veske eller sko, eller sats på en mer avslappet stil med hvite tøysko og et strånett.

Flott i striper? Slik får du den maritime stilen

Mønstermiks

Er du litt mer vågal i klesveien, er kanskje sommerens mønstermiks noe for deg. Miks og match mønstre som ikat (etnisk), blomster og grafiske print. La enten et plagg være i fokus, eller bland i vildens sky. Her er det bare å prøve ut til du finner den stilen som passer for deg.

Pudder og pasteller

Pudderfarger og pasteller er fortsatt en av sommerens sterkeste trender. Denne stilen er delikat og elegant, gjerne med et hint av nostalgi. Kle deg i pudderfargede sommershorts til lyse blondetopper og høye hæler. Garantert en hit på neste fest, når alle andre kommer i skjørt og kjoler.

Skinn

Shorts i skinn er hot. Sats på en modell i enten tykt eller tynt skinn. Tykt skinn i brunt eller svart holder seg også til høsten, så det er en god investering. En silkebluse gir en myk look, mens en t-skjorte med vest gir en mer rocka stil.

Relevante saker videre:

Flere shoppingtips?Her er minMotes junifavoritter!

Rosa er hot i sommer.Slik bruker du den trendy fargen!

Publisert:

Finn mer innhold om: