Vi jakter på Norges beste bloggere

Motemagasinet Vixen og minMote arrangerer sammen Blog Awards, som er Norges første prisutdeling kun for bloggere.

silje
Publisert:

Vixen Blog Awards består av 10 kategorier som blant annet inkluderer beste moteblogg, fotoblogg og gatemote. Vinnerne vil bli stemt fram gjennom en kombinasjon av fagjury og publikumstemmer. Selve prisutdelingen arrangeres 25. februar med en stjernespekket galla i Oslo.

- Vi arrangerer Vixen Blog Awards fordi vi mener at det er på tide å sette fokus på kvalitet blant norske bloggere, sier redaktør for Vixen, Marianne Jemtegård.

Vixen Blog Awards er et samarbeid mellom motebladet Vixen og minMote.no, og tar sikte på å synliggjøre nye bloggtalenter både her hjemme og i utlandet.

- Derfor er vi veldig glade for samarbeidet med minMote, som sikrer at bloggere over hele Norge får den oppmerksomheten og anerkjennelsen de fortjener. minMotes fagpersoner vil også bidra med sin ekspertise i flere av fagjuryene, og jobber tett med Vixen for å gjøre Vixen Blog Awards til tidenes største prisutdeling for norske bloggere, sier Jemtegård.

Stem på din favoritt

Nomineringen er allerede i gang og hittil er over 400 bloggere nominert. Fram til 1. oktober kan du nominere fram din egen blogg eller en annen som du synes fortjener en stemme, på vixenmagazine.no. Etter 1.oktober er prosessen med nominering over og en fagjury vil i hver av kategoriene plukke ut sine favoritter. Semifinalistene vil deretter bli lansert hver uke på vixemagazine.no og minMote.no, hvor leserne kan stemme frem sine favoritter.

Stem på din favoritt her!

Relevante saker videre:

Last ned motehjelp på iphonen!

Norsk designer gjør suksess i London. Kristian Aadnevik fikk drahjelp av kjendisvenninner

Publisert:

Finn mer innhold om: