- Jeg elsker korte kjoler

Dj og sanger Eliza Doolittle (23) sverger til  korte kjoler og skjørt. minMote møtte den britiske popyndlingen under København Fashion Week tidligere i høst.

silje
Publisert:

Den trendy dj-en har en forkjærlighet for sommervarmen, laidback musikk og sneakers. Under Mulberrys 40-års feiring i København, spilte hun gamle 80-tallsslagere som Madonna og Prince for å sette gjestene i partyhumør. Debutalbumet Eliza Doolittle ble lansert i juli 2010 og har siden hatt to singler høyt oppe på den britiske hitlisten, inkludert«Skinny Genes» og «Pack Up.»

Selv liker sangeren å fremheve sine flotte bein med korte kjoler.

- Jeg elsker sommeren og skulle ønske den aldri tok slutt! Det beste jeg vet er å sitte i en kabriolet med musikken på full guffe. Jeg synes selv jeg er mye flinkere til å kle meg om sommeren enn til høsten. Jeg elsker korte kjoler. Jeg liker det kort, jo kortere jo bedre, sier Eliza Doolittle til minMote.

Hverdagen til Doolittle består av konserter, festivaler og mye reising. Den kule sangeren bruker ofte høye hælene til fest, men elsker sine sneakers.

- Man kan aldri ha nok sko, og jeg digger designen til Nicholas Kirkwood, Christian Louboutin og Nike sneakers. Jeg foretrekker sko med kilehæl fremfor stiletter, de er enklere å spankulere rundt i. Helst skal det være fargerikt, og jeg liker at det er litt mismatch.

Følger ikke trender

Doolittle er ikke så opptatt av å følge trender, hun er sikker på sin smak og setter sammen antrekkene deretter. Doolittle elsker å mismatche og bruker gjerne en skjorte som kjole eller sneakers til feminine skjørt og topper.

- Jeg kjøper det jeg liker, uansett sesong, og styler det på min måte. Jeg følger aldri trender slavisk. Men jeg skal definitivt kjøpe meg et par kule tights med mønster i høst. Det viktigste er å holde varmen i den britiske kulden!

Investerer i klassikere

Djen shopper gjerne i de britiske billigkjedene, men legger gjerne litt ekstra penger på tidløse vesker og unike smykker.

- Jeg liker klassiske vesker som varer, og en av favorittene kommer fra Mulberry. Når det gjelder smykker så liker jeg å spe på med masse, jo mer jo bedre. Jeg er ingen fan av minimalisme, avslutter den søte sangeren til minMote.

Relevante saker videre:

- Det er en it-sko. Får de forhatte Buffalo-skoene et comeback?

På tide med noen nye boots? Her er 13 flotte modeller!

Publisert:

Finn mer innhold om: