Dette er vårens mest trendy kjoler

Stjernene elsker trender som sikrer dem oppmerksomhet på den røde løperen. Denne sesongen skal kjolene har utskjæringer som viser hud.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Selv om temperaturen ikke tillater oss å ta i bruk vårmoten riktig ennå, er det fullt mulig å klargjøre garderoben for varmere tider. Et av de mest trendy plaggene du kan investere i denne sesongen er en kjole med utskjæringer.

De avslørende kjolene ble sett på catwalken hos blant annet Michael Kors, Alexander Wang og Lacoste. Nå fylles også kjedebutikkene opp med de trendy kjolene.

minMote har funnet frem både rimelige kjolekupp og dyre designerkreasjoner, slik at du kan finne en favoritt som kler ditt budsjett.

Stjernene har for lengst kastet seg over den sexy, men sofistikerte måten å vise hud på. Ønsker du ikke å vise frem midjepartiet, kan du gjøre som skuespiller Jessica Alba og velge en variant med utskjærte partier høyere oppe. Du kan også velge kjoler som viser hud langs halsen eller på ryggen.

Skuespiller Gwyneth Paltrow og supermodell Karlie Kloss har begge sikret seg «it»-kjolen fra Michael Kors i henholdsvis sort og blått. Selv kan du velge og vrake mellom alt fra kritthvitt til sterke sitrusfarger.

TIPS: La kjolen spille hovedrollen i antrekket. Velg åpne sandaler eller spisse pumps til, og hold resten av tilbehøret til det minimale.

Publisert:

Finn mer innhold om: