Sofia i ny designerkjole: - Hun prøver å ligne en prinsesse

Det er lite som minner om en fortid som glamourmodell og «Paradise Hotel»-deltager ved prins Carl Philips (33) kjæreste Sofia Hellqvist (28) - nå kler hun seg som en ekte prinsesse.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Det beviste hun nok en gang under en galla for motemagasinet ELLE i Stockholm. Hellqvist ankom den røde løperen alene, men smilte fra øre til øre i en gulvlang kjole fra det danske designermerket Day Birger et Mikkelsen. Prislappen på kjolen er drøye 3500 kroner, og Sofia toppet antrekket med en sort clutchveske og kortklipte negler med sort neglelakk. Gallaantrekket får skryt av minMote-leder Sonia Huanca Vold.

- Sofia ser fantastisk ut i denne kule kjolen. Hun er trendy og våger å gå for noe som skiller seg litt ut. De sorte, korte neglene er med på å understreke den litt nonchalante looken, mener Vold.

Inspirert av Victoria

Day Birger et Mikkelsen er også et av favorittmerkene til «svigerinnen» kronprinsesse Victoria, samt danske kronprinsesse Mary. Moteekspert i det svenske kongebladet Svensk Damtidning, Johanna Lejon, tror neppe det er tilfeldig at Sofia følger Victorias eksempel.

- Hun har jo virkelig endret stil de siste årene, og det er tydelig at hun prøver å ligne en prinsesse. Før var hun en litt lettkledd jeansjente, nå er hun mer voksen og elegant, sier Lejon til minMote.

- Det er også tydelig at hun lar seg inspirere av både kronprinsesse Victoria og hertuginne Kate når det gjelder hvilke merker hun bruker, fortsetter hun.

Kort tid før ELLE-gallaen dukket nemlig Sofia opp på en annen fest i kjole fra britiske Reiss - et av de aller mest brukte merkene til hertuginne Kate. I dåpen til lille prinsesse Estelle bar hun dessuten en pudderrosa kreasjon - samme farge som Victoria og dronning Silvia valgte.

Sofia og prins Carl Philip har vært en par siden 2010, og er nå samboere på tross av at Sofia lenge slet med å riste av seg fortiden som «Paradise Hotel»-deltager, glamourmodell og ikke minst toppløs forsidepike. Kongeekspert Kjell Arne Totland mener prinsekjæresten gjør rett i å gå for en mer voksen og elegant stil.

- Sofia har utvilsomt utseende med seg. Nå har hun også begynt å kle seg som en kongelig, selv om mange svensker fortsatt assosierer henne med lettkledd reality-deltager, sier han.

LES OGSÅ:Sofia oppgraderer garderoben: – Kan bli ny moteprinsesse

MinMote.no - Norges største moteside

Hva synes du om Sofias gallakjole? Si din mening i kommentarfeltet!

Publisert:

Finn mer innhold om: