Stjel stilen: Gossip Girl

Blair Waldorf og Serena van der Woodsen fra serien «Gossip Girl» har tatt moteverden med storm i sine fasjonable og supertrendy antrekk. «Gossip Girl» er nesten mer et moteshow enn en TV-serie, med lekre designerklær, kule håraccessorier og hyppige klesskift i hver epiode.

Om din favoritt er Blair med sin søte og snobbete stil, eller den mer casual og rocka Serena, har vi funnet fram åtte klesplagg som inspirasjon til hvordan du kan få stilen til en ekte «Gossip Girl».

Blair Waldorf

Blair Waldorfs stil er veldig klassisk, preppy og gjennomført. Hun har alltid perfekte antrekk som bærer preg av at hun går på en snobbete privatskole på Upper East Side. Hun er kjent for sine søte kjoler og skjørt, og de hundrevis av hårbåndene hennes har blitt kopiert både på catwalken og på jenter over hele verden. Vi ser sjelden Blair i jeans, hun spriter heller opp antrekkene sine med tights og strømpebukser, gjerne i sterke farger.

MinMote.no - Norges største moteside

Serena van der Woodsen

Serenas stil er mye mer avslappet enn Blairs. Serena er ikke redd for å bruke spesielle plagg hvis hun liker dem, og hun blander gjerne trendy designerplagg med vintage og highstreet-merker. Stilen er en blanding av hippie chic og rocka, men klassiske designerplagg er alltid med i miksen. Serena går mye i skinny jeans, minikjoler, boots og jakker i alle varianter, fra skinnjakker til trenchcoats.


Les også:

MinMote.no - Norges største moteside
MinMote.no - Norges største moteside

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?