10 denimkupp til vårgarderoben

Rydd plass i skapet til sesongens denimtrend. Her er minMotes 10 favorittfunn.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Et sikkert tegn på at sommeren nærmer seg, er butikkhyller som bugner av lyse denim. minMote har tidligere skrevet om den tidløse denimskjorten, som passer like godt til både kvinner og menn. Du trenger imidlertid ikke nøye deg med én skjorte – velg og vrak i kjoler, skjørt, topper og sko i det slitesterke materialet.

Det beste med denimtrenden er at den kommer tilbake hvert eneste år. I år har motehus som Miu Miu, Chanel og DKNY vist frem forskjellige varianter av denimplaggene på catwalken.

Også flere stjerner har vist seg i denimkreasjoner den siste tiden. Sist ut var skuespiller Chloë Grace Moretz (16) som søndag dukket opp på MTV Movie Awards iført en denimkjole fra Louis Vuitton. Den unge skuespilleren brukte kjolen over en lys, ermeløs denimskjorte fra Topshop.

Den russiske trendsetteren Miroslava Duma (26) er som vanlig tidlig ute med det siste fra catwalken, og forrige måned ikledde hun seg en denimkjole fra Chanels vår- og sommerkolleksjon. Fremsiden av kjolen ser ut som baksiden av en bukse, og er et godt eksempel på at denimstilen skal være leken denne sesongen.

Er du vågal nok, kan du finne frem igjen snekkerbuksen med seler – den er nemlig blitt avbildet på flere gatemoteblogger den siste tiden. Et mer sexy alternativ er å kombinere materialet med den populære magetopptrenden. Finn gjerne en bh-lignende denimtopp og kombiner den med et voluminøst denimskjørt med høyt liv.

Ønsker du ikke å vise så mye hud, kan du gjøre som Rihanna (25) og bruke et ettersittende, slitt denimkjørt til en løsere olaskjorte. Topp antrekket med store øreringer og cap for å få den gatesmarte stilen til artisten.

Publisert: