Dette kjøper minMote-redaksjonen på salg

PÅ ØNSKELISTEN: minMote-redaksjonen velger tidløse plagg og tilbehør i gode materialer når de handler på salg. Foto: Produsentene

Usikker på hva du bør se etter på salg? Ta en titt på kuppene VGs moteeksperter skal sikre seg.

MinMote
Publisert:

Har du siklet etter dyre designerkjøp hos de eksklusive nettbutikkene de siste månedene, er sannsynligheten stor for at du nå vil finne favorittene dine på salg. Du må imidlertid være raskt ute om du skal finne riktig størrelse.

minMote har gått gjennom sortimentet til flere motebutikker og plukker ut favoritter i ulike prisklasser. På redaksjonens handleliste finner du i hovedsak klassiske moteplagg som kan brukes sesong etter sesong.

Januarsalget byr også på varme vinterplagg i kvalitetsmaterialer - perfekt for oss nordmenn som fortsatt må vente lenge på sommerværet.

NB: Husk at toll og merverdiavgift kommer i tillegg når du handler fra utlandet.

Sonia Huanca Vold, minMote-leder

SONIAS FAVORITTER: Jeans fra J Brand hos StyleBop.com, før: 2676 kr. nå: 1602 kr. Krem fra Kiehl’s hos Parfymeri.no, før: 325 kr. nå: 225 kr. Kjole fra Lover hos MatchesFashion.com, før: 6880 kr. nå: 3425 kr. Jakke fra Étoile Isabel Marant hos MatchesFashion.com, før: 2355 kr. nå: 1640 kr. Armbånd fra Petite Grand hos ShopBop.com, før: 989 kr. nå: 513 kr. Sko fra Mango, før: 899 kr. nå: 449 kr. Foto: Produsentene / Privat

- Jeg synes det er kjedelig å bruke mye penger på garderobeklassikere som dyre jeans og svarte designerkjoler, men prøver alltid de fineste variantene i butikk slik at jeg vet hvilken størrelse som passer. Når salget i nettbutikkene starter, sitter jeg klar til å spore opp favorittene.

- Fine ulljakker pynter opp hverdagsantrekket og holder meg varm på kontoret. Jeg har de flere av de klassiske Marant-variantene i skapet, men når de er på salg må det vel være lov å unne seg bare én til?

- Jeg vurderte å klikke hjem disse ankelstøvlettene fra Mangos nettbutikk like før jul. Heldigvis glemte jeg det bort, for nå kan jeg få dem til halv pris. Disse kan brukes til både kjoler og bukser i flere sesonger fremover.

Oda Marie Midbøe, journalist

ODAS FAVORITTER: Kjole fra T by Alexander Wang hos Net-a-Porter.com, før: 2495 kr. nå: 748 kr. Sko fra Charlotte Olympia hos MatchesFashion.com, før: 4580 kr. nå: 3200 kr. Bukse fra Mango, før 449 kr. nå: 219 kr. Genser fra Vince hos TheOutnet.com, før: 2820 kr. nå: 1550 kr. Skinnveske fra Zara, før: 1159 kr. nå: 799 kr. Ring fra Leivankash hos MyWardrobe.com, før: 779 kr. nå: 541 kr. iPhonedeksel fra Givenchy hos Ssense.com, før: 1357 kr. nå: 407 kr. Foto: Produsentene / Privat

– Jeg pleier vanligvis å skrive en liste over ting jeg trenger før jeg handler på salg, og det er tidløse plagg som alltid er mitt hovedfokus. I år vil jeg blant annet sikre meg en deilig kasjmirgenser som jeg kan bruke i mange år fremover, og en stripete dressbukse som både passer til jobb og fritid.

– Det viktigste for meg er at jeg investerer i gode materialer som har en lang holdbarhet, og med et snitt som jeg ikke går lei av etter bare en sesong. Derfor mener jeg det er lurt å investere litt mer penger i noen få gode, klassiske plagg i motsetning til å fylle opp handleposen med billige salgsplagg som jeg med all sannsynlighet vil slutte å bruke etter bare noen måneder.

– De nydelige katteskoene fra Charlotte Olympia har vært på ønskelisten over veldig lang tid. Jeg er avhengig av flate hverdagssko, og selv om det ikke er det mest fornuftige kjøpet jeg kan gjøre, vil de garantert sitte på føttene mine altfor ofte i vår og sommer om de blir med meg hjem i handleposen.

Ingrid Bruvik, journalist

INGRIDS FAVORITTER: Dusjolje fra Aromatherapy Associates hos BeautyBay.com, før: 373 kr. nå: 337 kr. Lue fra AcneStudios.com, før: 545 kr. nå: 327 kr. Genser fra Opening Cermony hos MatchesFashion.com, før: 1250 kr. nå: 625 kr. Kåpe fra A.P.C hos FreudianKicks.com, før: 2895 kr. nå: 2337 kr. Armbånd fra Isabel Marant hos MyTheresa.com, før: 2140 kr. nå: 1082 kr. Sko fra Alexandre Birman hos MyWardrobe.com, før: 2933 kr. nå: 1174 kr. Veske fra Marni hos Net-a-Porter.com, før: 2 198 kr. nå: 1317 kr. Foto: Produsentene / Privat

- Klassiske plagg på salg er gull. En tidløs kåpe eller en varm lue er vel verdt å bruke penger på. Spesielt om det er god kvalitet og du vet at du kan ha dem i mange år fremover.

- Jeg ser også etter hverdagsplagg på salg som kan være med på å sprite opp garderoben. En kul collegegenser til en overkommelig penge er like fin nå som til våren.

- Egentlig pleier jeg bare å kjøpe fornuftige sko på salg, men disse var for fine til å hoppe over. Ser de for meg sammen med en jeans og en t-skjorte. Armbåndet hadde jeg nok ikke kjøpt om det ikke var på salg, men nå som det er nedsatt virker det mer fornuftig å bruke penger på sjokkrosa tilbehør.

Publisert:
MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.