Mote

25 romantiske gaver på Valentines Day - og hva du bør styre unna

Lekkert undertøy er en sikker vinner på Valentines Day - men styr unna hvis du ikke vet størrelsen.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Valentines Day er bare en knapp uke unna, og en god anledning til å skjemme bort din utkårede litt ekstra. En kvinne får aldri nok undertøy, så mange tenker nok at de kan overraske med en lekker BH med matchende truse på Valentines Day.

Har din utkårede en spesiell undertøysbutikk hun pleier å handle i, er sjansen stor for at de vet BH-størrelsen hennes der - da er det bare å kjøre på. Det er det imidlertid ikke alle som har, og du bør med fordel styre unna undertøy hvis du ikke har noen anelse om størrelsen. Særlig ettersom undertøy kan være vanskelig bytte.

- Undertøy er en fin gave, men ikke hvis du kjøper feil størrelse. Det er ikke sikkert hun setter like stor pris på en dyr BH dersom du har bommet fullstendig på størrelsen, sier minMote-leder Sonia Huanca Vold og kommer med følgende tips:

- Da er det bedre å kjøpe en lekker morkenkåpe eller en nattkjole, som dessuten er mye enklere i bytte i butikken.

Er du sikker på størrelsen har minMote plukket ut noen nydelige undertøyssett til den romantiske dagen. Hvis ikke har vi funnet en rekke andre fantastiske gaver, og vil du ta den helt ut har vi dessuten funnet fire råeksklusive luksuskjøp. Lykke til med gavejakten!

Skjønnhet

Mens klær og tilbehør krever at du vet hvilken størrelse du skal ha, kan det være langt enklere å finne et deilig produkt til baderomshyllen. En sikker vinner er å kjøpe en dusjsåpe eller bodylotion i samme duft som favorittparfymen hennes. Vil du være litt mer kreativ, har minMote funnet flere gode alternativer: En hånd- og fotkrem med pleiende ingredienser, morsom såpe som pynter opp badet, eller et råeksklusivt duftlys. Parfymene fra Annick Goutal er dessuten nesten like fine å se på som de lukter godt, og finnes i en rekke særegne varianter.

Undertøy

Kjedebutikker som H&M, Cubus, Lindex og Kappahl har et bredt utvalg med både rimelig og spennende undertøy. Det beste utvalget finner du imidlertid hos undertøysgiganten Victoria's Secret, men med mindre du skal ut og reise må du bestille fra nettbutikken, så husk vær ute i god tid.

Smykker

Diamanter er kanskje en jentes beste venn, men det finnes også mange smykker som ikke trenger å koste deg hele lønningen. Norske Sumisura lager både armbånd og smykker med søte detaljer av hjerter, stjerner og dyr. Svenske Cooee Design har også fått mye oppmerksomhet siden de gikk fra å lage interiørting til helt spesielle smykker, som blant annet passer perfekt inn i vårens gjennomsiktige trend. Skal du slå på stortromma bør du sjekke ut diamantringene til den danske modellen og designeren Anine Bing.

Husk at det er enklere å kjøpe armbånd og smykker, ettersom ringer gjerne må tilpasses fingeren!

Nyttig tilbehør

Lei av at kjæresten din glemmer avtalene deres? Kjøper du vårens lekreste planleggingsbok fra Louis Vuitton er du i alle fall sikker på at hun kommer til å notere hver eneste avtale framover i den. En klassisk skinnveske passer også inn i de fleste garderober, men kanskje enda mer kreativ er du hvis du går for et iPad- eller iPhone-cover i en frisk farge. Mens kjedebutikkene har budsjettvarianter, har de fleste store motehus også kastet seg på teknologibølgen og laget alt man trenger (og ikke trenger) til duppedingsene.

NB! Lurer du på hvor du kan få kjøpt produktene? Alle merkene er enten tilgjengelige i butikker i Norge eller på nettbutikker du lett finner ved å søke på Internett. Alle prisene er cirka-priser og kan variere fra sted til sted.

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Smykker
  2. Skjønnhetspleie
  3. Undertøy
  4. Gaver
  5. Valentinsdagen

Relaterte artikler

NYHETER

20 romantiske gavetips til valentinsdagen

NYHETER

Fire antrekk til fire forskjellige Valentines Day

MOTE

Gavetips til gutta på Valentines Day

MOTE

Se minMote-redaksjonens sommerønsker

KLÆR

Julegavetips: 10 fantastiske BH-er til under 200-lappen

NYHETER

Badedrakt koster mer i stor størrelse:  – Skuffet og lei meg

LIVSSTIL

Shopping i København: MinMotes ultimate guide