Se Kim Kardashians verste og beste antrekk

Reality-stjernen Kim Kardashians klestil varierer veldig. minMote har her samlet noen av hennes verste og beste antrekk gjennom tidene.

Det var mens Kim brettet ut privatlivet sitt i tv-serien «Keeping up with the Kardashian» paparazzi-fotografene og media fikk øynene opp for den formfulle brunetten.

I takt med den gryende stjernestatusen har også lommeboken hennes vokst, og stjernen blir hyppig avbildet på shopping i eksklusive butikker. Dessverre for Kim har ikke alle antrekkene vært like heldige. Her ser du noe av det verste og det beste med Kims klesstil.

LES OGSÅ:Sensuell høstmote fra Pucci og Dundas

– Kim Kardashian er definintivt ikke redd for å pynte seg, og stilen hennes er både elsket og hatet. Med sitt nydelig ansikt og fantastisk figur, hadde hun gjort lurt i å velge enklere antrekk litt oftere. Lårkorte kjoler, stor kløft, mye sminke og lange lokker - av og til blir det blir rett og slett for mye av det gode, sier minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

– Kim Kardashian ser best ut de gangene hun dropper alt tilbehøret og velger plagg med minimalistiske snitt. Hverdagsstilen hennes er ofte mye kulere enn den hun har på den røde løperen. Hun er også så heldig at hun ser best ut uten mye sminke.

– Kim kler den nedtonede stilen utrolig godt. Sorte, stramme bukser, en enkel blazer og minimalistisk tilbehør er alt som skal til for å se bra ut. Hennes nydelige utseende er oppsiktsvekkende nok. Hun trenger ikke kreasjoner, hår og makeup som slåss om oppmerksomhet, sier Sonia.

LES OGSÅ: En eksplosjon av farger hos Lanvin

LES OGSÅ: Disse plaggene satser Dorthe på denne våren

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?