Mote

Stjernene pyntet seg for Chloé

Fashionistaene sto i kø da motehuset Chloé åpnet ny butikk i Los Angeles like før helgen.

  • Mari Glans
Publisert:

Ansiktet til Chloés signaturduft, Chloe Sevigny, stilte naturlig nok i Chloé fra topp til tå på åpningsfesten. Hun toppet looken med naturlig rufsete hår og røde lepper.

Modellen Camila Alves, som for øvrig er sammen med Hollywood-kjekkasen MatthewMcConaughey, stilte i en tidsriktig blazer og ferskenfarget clutchveske.

Den alltid like trendy Kate Bosworth valgte en mer romantisk look til åpningsfesten, med glitrende topp og langt skjørt fra Chloé.

Tennisproffen Maria Sharapova lot treningstøyet ligge igjen hjemme, og kom til festen i en nydelig, hudfarget minikjole.

MinMote.no - Norges største moteside

«Star Trek»-stjernen Zoe Saldana har vært en gjenganger på den røde løperen den siste tiden. Her har hun på seg en hvit Chloé kjole, sko fra Ferragamo og clutchveske fra Christian Louboutin.

Søte Leighton Mester fra «Gossip Girl» gikk for fersken på Chloé-festen. Leighton valgte også kjole fra Chloé, og matchet den med ferskenfargede sko fra Christian Louboutin.

Jamie Lynn-Sigler, kjent fra serien «Sopranos», valgte et mer nedtonet, men trendy antrekk. Hun hadde på seg klassikeren jeans og t-skjorte, men stylet det opp med høye sandaler og blazer med paljetter.

Hvem syns du hadde det fineste antrekket?

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Best kledd
  2. Chloe Sevigny
  3. Chloé
  4. Kate Bosworth

Relaterte artikler

MOTE

Dyrisk og glitrende på MTV Movie Awards

MOTE

Minikjoler i fleng på MTV Awards

MOTE

Ukens best kledde

MOTE

Vårtrender på Kids Choice Awards

MOTE

Bli inspirert til julefesten

MOTE

Stjernene valgte kort og stroppeløst

MOTE

Ukens best kledde