Striper går aldri av moten

De stripete plaggene kommer i mange varianter og farger, og er en klassisker du alltid kan ta fram uansett sesong.

Mari Glans
Publisert:

Horisontale striper er en viktig del av den maritime stilen, som er en evig klassiker. De klassiske fargene er hvitt kombinert med sort, rødt eller blått. Til våren og sommer er det fortsatt de klassiske fargene som gjelder, selv om det også finnes mer fargesprakende varianter.

Det er ikke så rart at stripene er en stor hit blant kjendisene også, mønsteret er enkelt å kombinere, samtidig som det gir mer liv til et ellers nøytralt antrekk.

Supermodell Claudia Schiffer er en som virkelig hadde dilla på striper sist sommer. Hun har blitt fotografert i stripete topper i flere varianter, men har holdt seg til de klassiske fargene.

Liker du kombinasjonen sort og hvitt?Slik blir du Chanel-chic med enkle grep

Populære Chanel-striper

Chanel hadde blant annet en stripete topp med logo i sin vår-og sommerkolleksjon ifjor, og flere store kjendiser falt pladask for toppen. Den ble sett på Claudia Schiffer, Sienna Miller og Mischa Barton i løpet av én og samme uke.

En topp er det enkleste plagget å kjøpe om du vil prøve deg på den stripete trenden. En stripete jakke som Whitney Ports jakke med brede striper fra Diane Von Furstenberg, er en fin investering for de litt mer vågale. Om du synes striper kan bli litt for mye, går det fint an å bruke stripene på tilbehør, som for eksempel et skjerf.

Om du liker den maritime stilen ut over stripene, får du gode tips til hvordan du kle deg maritimt her.

Silje liker også den stripete trenden,se hennes blogginnlegg her!

Relevante artikler videre:

Sommerens fargetrend:Sterk rosa er hot i sommer

Sats på klassiske plagg!Den lille sorte kjolen kler alle

Trendy på budsjett?Stjernene handler også billig

Vil du bli trendy på håret?Sideskillen er tilbake

Publisert: