minMotes beste tips for høstmote i august

Sommeren er på hell og butikkene begynner å fylles med varme høstklær. Sterke farger, en kul skinnjakke og ankelboots, er noen av godbitene som står høyest på ønskelisten til jentene i redaksjonen.

silje
Publisert:

Silje går for statementjakke og neonrosa veske

- Både sommermånedene og de tidlige høstmånedene er mine favoritter, for da er temperaturene såpass gode at det er mulig å eksperimentere i vei uten å fryse. Selv har jeg allerede begynt høstinnkjøpene, og det jeg er aller mest fornøyd med foreløpig, er en vintagestatementjakke, med markerte skuldre. Kjenner jeg meg selv rett, må jeg nok ha en til, og nå som TopShop shipper til Norge, er denne et perfekt alternativ.

Nå må du ikke lenger til London for å shoppe hos TopShop.Nå kan du endelig shoppe på nett!

- Et par nye høstsko står høyt oppe på ønskelisten, og kanskje blir det disse jeg trasker rundt med i høst. Neon er en hot farge, en veske i denne fargen vil piffe opp ethvert antrekk på en grå høstdag. Jeg elsker neglelakk, så jeg må ha en ny spennende farge. Jade i mintgrønn, fra Chanel, er såpass kul at den kommer til å bli utsolgt på 1-2-3.

Sterk rosa er fortsatt hot.Se hvorfor kjendisene elsker den sterke fargen.

Mari ønsker seg skinnjakke og herresko

- Siden det er en ny sesong, ønsker jeg meg en matt leppestift med litt farge. Valget faller på Lady Danger fra MAC, denne fargen er stor i høst. Jeg lar meg inspirere av kjendisene og går for disse herreskoene fra Lillevinkel, som er perfekt når man trenger en pause fra de høye hælene. En skinnjakke er et must i enhver garderobe, og i år ønsker jeg meg en kul bikermodell. Skinnjakken kan brukes til alt og kommer til å bli min høstfavoritt i år.

Blir du også inspirert av kjendisene?Oxfordsko er hot i høst!

Boyfriendjeans og ankelboots er Hannes valg

- Jeg håper virkelig det er lenge til sommeren er over. Likevel er det høsten som frister når jeg nå titter i butikkene. Jeg går for høstnytt som kan brukes uansett vær. Levi's nye Boyfriend 501 for jenter er et godt valg for meg som egentlig ikke liker stretchjeans som klenger seg til knærne, og som lenge har lett etter en klassisk guttejeans med løs passform uten huller, lapper og ferdigstylede effekter.

På jakt etter et par nye jeans?Fortsatt er det mulig å gjøre kupp på salg

- Disse bootsene med cowboyfølelse fra Vagabond er akkurat passe retro til at de ikke går av moten samtidig som de småharry spennene gir den et artig preg. Jeg har fått sansen for små vesker som kan bæres i lang rem på skrått over brystet (selv om samboeren min synes det er kjerring), men siden det sjelden er plass til mye i de små veskene, må jeg alltid ha med meg en veske til. Da er denne nylonbagen fra H&M passe lett og lite anstrengende å ta med i tillegg.

Relevante artikler videre:

På jakt etter et par nye sko til høsten? Ta en titt i vår skoguide

Dilla på vesker? Det har Silje også!

Lurer du på hva som blir hot i høst? Blått og metall er i hvertfall kjendisenes favoritter

Publisert: