10 kule høstjakker du kan bruke nå

Sommeren har ikke forlatt oss helt ennå, men det er på tide å finne frem en jakke som kan holde deg varm på litt kjøligere høstkvelder fremmover.

silje
Publisert:

Det er litt tidlig å ta frem de tykkeste høstjakkene helt ennå, derfor har vi valgt ut et par overgangsjakker. Når det blir ordentlig kjølig, kan jakkene brukes med en ullgenser eller ulljakke under.

Blazeren

Blazeren fungerer en god stund til. Kjøper du en ny variant nå, bør den være svart med markerte skuldre eller sats på en herlig 80-talls farge som blå eller rosa. Du kan også gå for den klassiske innsvingede varianten, den fungerer alltid.

En klassiker varer evig. Her er våre favoritter.

Trenchcoat

Går aldri av moten og fungerer bra for de fleste kroppsfasonger. Velg en beige, svart eller mørk brun for en klassisk look. Ønsker du noe annerledes går du får en trenchcoat med leopardtrykk, da snur du garantert noen hoder på vei til jobben.

Flere gode tips om høstens trender? Se video med Silje & Mari her!

Skinnjakken

Skinnjakken er det mest anvendelige overgangsplagget. Kan brukes over en enkel t-skjorte, til en kjole eller favorittjeansen. Brunt, svart, beige, grått og semskede varianter er hot i høst. Har du allerede en vanlig variant, er en tøff skinnjakke i MC-stil et godt alternativ.

Digger du skinnjakkene fra TopShop? Nå kommer endelig TopShop til Norge!

Militærjakken

Vi blir ikke kvitt militærjakken denne sesongen heller. Gå for en spennende variant med mange detaljer om du vil synes i høst. De fineste variantene finner du i secondhand og-vintagebutikkene.

Ulljakken

En kardigan i ull holder varmen lenge. Den kan også brukes under tynne jakker når det blir litt kaldere. I høst skal det være stort og strikket, så det slår ikke feil med en slik type jakke.

Sulten på flere høsttrender? Her er 10 av våre favoritter!

A-Formet jakke

En jakke i a-form kler mange fasonger og størrelser. En svart modell virker slankende, mens en variant i en sterk farge lyser opp tilværelsen. Rød, rosa, beige, brunt eller svart er flotte høstfarger.

Relvante artikler videre:

Lilla er en av høstens flotteste farger. Sjekk ut ukens kupp på bloggen til Silje!

På tide med en høstrengjøring i garderobeskapet før du satser på noe nytt? Les denne!

Kjendisene er igang med å planlegge høstgarderoben. Få deres tips her!

Publisert: