Kort og fargerikt på MTV Movie Awards

Det gikk i korte og fargerike kjoler da stjernene inntok den røde løperen på MTV Movie Awards natt til mandag.

Mari Glans
Publisert:

Både skuespillere, popstjerner og MTVs egne realitykjendiser stilte i finstasen da den årlige MTV Movie Awards gikk av stabelen. Og flere av sommerens heteste trender ble vist på den røde løperen.

Trendy farger

Whitney Port fra MTV-serien «The City» kom i en stroppeløs minikjole i en kombinasjon av sommerens terndfarger, gul og beige. Skuespiller Jessica Biel er mer kjent for å bomme litt enn å treffe blink på den røde løperen, og meningene er delte om anterkket hennes denne gangen også. Hun kom i et nydelig skjørt fra Giambattista Valli, og brukte den sammen med en tranparent hvit topp med polkadotter.

Kristen Stewart kom på den røde løperen i en todelt metallisk kjole fra Dolce & Gabbana. Brokadetoppen i gull brøt med tweedskjørtet på en kul måte, og med en rufsete hestehale klarte hun å gjøre looken til sin egen. Scarlett Johansson kom også i en kjole fra Dolce & Gabbana, men valgte en helt annerledes stil i en grønn stroppeløs blondekjole, som hun kombinerte med et sort belte i livet.

Mette-Marit velger rosa!Gjør som stjernene

Aguilera stjal showet

Disney-stjernen Vanessa Hudgens gikk for sommerens moteslager, nemlig den lille hvite kjolen. Christina Aguilera er tilbake i rampelyset igjen og stjal showet på den røde løperen i en kjole fra Versace Atelier med tykke kjettingstropper på ryggen og i midjen. Cameron Diaz valgte en kort kjole fra Diane von Furstenberg og sko med åpen tå fra Jimmy Choo.

Katy Perry sikret seg sin del av oppmerksomheten i en glitrende kjole fra Zuhair Murad og en knallblå parykk. Eva Mendes kom i en metallisk kjole fra Stella McCartney med tilbehør i gull. Jentene i «The Hills» var selvfølgelig også på den røde løperen. Stephanie Pratt gikk for en sort og neonfarget minikjole, mens Audrina Patridge kom i en glitrende sølvkjole med den ene skulderen bar. Lo Bosworth var en av svært få som gikk for en gulvlang variant, og strålte i en rød gudinnekjole med draperinger.

Prøv sommerens lekreste lepper!Vakker i korall

Relevante saker videre:

På tide med en opprydning i garderoben?Få gode tips her!

Stjernene digger militærjakkene.Slik får du stilen!

Røde lepper er alltid inn.Slik gjør du det

Stjel stilen. Slik bruker stjernene blonder

Publisert: