Kule ytterjakker: Syv parkaser i butikk nå

Du trenger ikke gå for en rådyr jakke fra «Parajumpers» eller «Canada Goose» for å holde stilen i kulden. En lang, sporty parkas er alfa omega når gradestokken kryper nedover.

Parkas forside

Parkas fra Mango, 1199. Foto: Produsenten

Parkas forside

KLASSISK: Moteblogger og stylist Hedda Skoug har valgt å gå for en klassisk, mørkeblå parkas fra fjorårets Honkydory-kolleksjon. Det finnes mange lignende jakker i kjedebutikkene. Foto: KennethsBrands

Oktoberkulden har begynt å markere seg og det er snart tid for å finne frem vinterklærne. En av sesongens desidert behageligste trender er den klassiske parkasen. Den er myk, stor, trendy og varm. Hva mer kan man be om?

Jakken finnes i ulike farger, former og lengder, og er et av plaggene som holder seg varm i motebildet sesong etter sesong. De aller fleste parkasene dekker baken slik at du holder varmen best mulig.

Er du likevel redd for å fryse kan du gjøre som moteblogger og stylist Hedda Skoug, å gå for en deilig strikkegenser under.

Fuskepels er også en av sesongens heteste trender, men er du ikke helt komfortabel i en fluffy jakke, kan du jo gå for fuskepels på hetten i stedet for.

Kombiner den med et belte

Parkasen er svært anvendelig, men kan fort virke bomsete og stor. For å unngå dette, er et godt tips er å style uformelige jakker og kåper med et belte i livet.

Se hvordan her!

På den måten virker jakken slankere, samtidig som du skiller deg litt ut i mengden. Velg gjerne en farge som passer til resten av garderoben din.

Klikk på bildene for å se merke og pris!

parkas2

Beige parkas fra Zara, 1199 kr. Foto: Produsenten

parkas2

Mørkeblå parkas med brune detaljer fra Bik Bok, 799 kr. Foto: Produsenten

parkas 3

Rød parkas fra Monki, 750 kr. Foto: Produsenten

parkas 3

Militærgrønn parkas fra Bik Bok, 799 kr. Foto: Produsenten

Parkas

Militærgrønn parkas fra Selected Femme hos Zalando.no, 1.595 kr. Foto: Produsenten

Parkas

Koksgrå parkas fra Mango, 799 kr. Foto: Produsenten

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?