Hold føttene varme i sesongens fineste boots

I høst kan du velge om du vil balansere på skyhøye hæler eller stikke føttene inn i komfortable biker-støvler.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Motehusene har alle forskjellige oppfatninger av hva som er den perfekte støvletten denne sesongen, men som vanlig er det noen trender som går igjen.

Givenchy har gjort seg bemerket med sine knehøye støvletter, som på catwalken ble matchet med alt fra silkemyke bukser til bare bein under tykke kåper. Isabel Marant fullførte cowboystilen med spisse støvletter med ankeldetaljer, mens Fendi gikk for en sexy variant som stoppet midt på leggen.

SE OGSÅ:Sesongens fineste strikk for kvinner

Biker-boots

Fotballfrue og designer Victoria Beckham viser seg sjeldent uten stiletthæler selv, men valgte å sende modellene sine nedover catwalken i komfortable biker-støvler i sort, burgunder og brunt.

Kjedebutikkene har som vanlig fulgt etter, og butikkhyllene bugner av biker-boots enten du velger den helt lave ankelvarianten eller en litt høyere modell til de ekstra kalde dagene. Pass på å få plass til tykke ullsokker!

Sexy hæler

Fendi, Burberry, Isabel Marant og Salvatore Feraggamo står for en av høstens sterkeste skotrender - midt på leggen-boots. Støvlettene er en anelse høyere enn ankelstøvletter, men rekker ikke opp til kneet - og har selvsagt en syltynn stiletthæl. Synes du skoene blir for høye til hverdags kan du gjøre som Isabel Marant og bruke dem til den lille sorte på fest - både varmere og tøffere enn de klassiske pumpsene!

Knehøye støvletter

Når kulda virkelig setter inn kan det lønne seg å sikre seg et par knehøye støvletter. Givenchys støvletter rakk til over kneet, mens Proenza Shoulers variant stoppet like under. Sort er som alltid et sikkert valg, men brunt skinn var også en sikker vinner på catwalken.

Hva slags støvletter skal du bruke i år? Diskuter i kommentarfeltet!

Publisert:

Finn mer innhold om: