10 fantastiske vårantrekk du garantert blir inspirert av

Den beste inspirasjonen fra moteukene er ikke på catwalken, men ute på gata. Her myldrer det av fashionistaer som er ute etter to ting: Se og bli sett.

Av MARTINE LUNDER og SONIA HUANCA VOLD

Gatemoten, eller det internasjonale uttrykket «street style», er en viktig arena om man vil skaffe seg et kjent navn i moteverdenen. Den beste gatemoten finner vi under moteukene - å bli fotografert i et fantastisk antrekk utenfor et stort moteshow er nesten like stort som å få se visningen. Derfor er det heller ikke uvanlig at de som vil opp og fram stiller seg opp for å bli fotografert før showene, uten å ha invitasjon inn. Det finnes til og med egne fotografer som har dedikert seg til å ta gatemotebilder, som konkurrerer om det beste bildet av det flotteste antrekket.

Det er også på gata vi finner den beste inspirasjonen, og denne uken går Australias motuke av stabelen i Sydney. Der ligger temperaturen på over 20 grader, og både modeller og gjester har funnet fram blomstrete kjoler, søte shorts og florlette stoffer. Skikkelig vårinspirasjon med andre ord!

minMote har plukket ut de ti flotteste antrekkene fra Sydneys gater, slik at også du kan la deg inspirere:

LES OGSÅ:

MinMote.no - Norges største moteside
MinMote.no - Norges største moteside
MinMote.no - Norges største moteside
MinMote.no - Norges største moteside
MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.

Hvordan var din opplevelse i dag?