Derfor bør både du og kjæresten din ha denne skjorten

Skjorter i denim eller dongerilignende materialer er en tidløs investering for både han og henne.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Den blå skjorten som tidligere ble forbundet med cowboyer, er i dag en klassiker enhver «fashionista» bør ha i garderoben. Det anvendelige plagget passer like godt til både menn og kvinner. Har du ikke skaffet deg skjorten ennå, er sjansene store for at du vil finne en variant i skapet til enten kjæresten din eller foreldrene dine.

Mens noen kvinner gjerne slenger på seg en stor, blå herreskjorte, er andre redde for å se for maskuline ut. Heldigvis finnes det også nettere varianter i tynne dongerimaterialer som kan styles med søte skjørt eller elegante kåper. Du kan også knyte opp skjorten og forvandle den til en sexy magetopp.

I fjor vinter dukket motebloggerne Linda Tol og Niels Oostenbrink opp på moteuken i London iført like antrekk. Duoens sporty uttrykk får du ved hjelp av en baseball-jakke – en trendy look som passer like godt til begge kjønn. En annen populær kombinasjon er denim mot denim.

Den tidløse skjorten er en favoritt blant de motebevisste stjernene - og det med god grunn. For hva er vel deiligere enn å slenge på et plagg som både er behagelig og lett å style?

Bli inspiert av kjendisantrekkene:

Publisert:

Finn mer innhold om: