Thea Olsen giftet seg i drømmekjolen: - Gøy å dra på litt ekstra!

GIFT: Sportsanker Thea Olsen valgte en klassisk prinsessekjole til den store dagen. Foto: Robert S. Eik / VG

Sportsanker Thea Olsen (27) trodde det skulle ta lang tid å finne drømmekjolen, men snublet nærmest over den på andre forsøk. Lørdag sa hun «ja» til sin Kristoffer i den klassiske brudekjolen.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

TV2-profilen giftet seg i strålende solskinn i Asker kirke med kjæresten Kristoffer. På kirketrappen smilte Olsen fra øre til øre, iført kjolen hun fant etter kort tids jakt i Oslo.

- Jeg var forberedt på at det kunne ta litt tid å finne kjolen, men så fant jeg den plutselig i butikk nummer to! Det var i november, forteller Olsen til MinMote.

Kjolen har et voluminøst tyllskjørt og lekre broderier på den delvis gjennomsiktige overdelen. Olsen matchet den med en romantisk rosebukett og perler i ørene. Sportsankeret holder fast på at hun ikke er særlig opptatt av mote, men at hun synes det er gøy å dra på litt ekstra på den store dagen.

- Jeg liker at det er en klassisk brudekjole, og at det ikke er for mye stash. Jeg skal kun gifte meg én gang i livet, og da er det jo gøy å dra på litt ekstra med en litt større kjole, og ikke minst slør, sier Thea, som ikke var alene da hun fant kjolen.

- Mine to forlovere og mamma var med å finne den.

Se Tone Damli og babyen i matchende designkjoler!

BOBLER AV LYKKE: Et tydelig fornøyd brudepar ble feiret med såpebobler på kirketrappen etter vielsen. Foto: Robert S. Eik / VG

Olsen er langt fra den eneste kjendiskvinnen som har giftet seg denne sommeren.

MinMote.no - Norges største moteside

Mens stilikonene Jenny Skavlan laget brudekjolen sammen med moren, giftet motebloggeren Elin Kling seg i enkelt Balenciaga-design. Årets mest omtalte brudekjole er uten tvil Givenchy-kreasjonen Kim Kardashian bar da hu ga sitt «ja» til Kanye West.

Publisert:

Finn mer innhold om: