Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Dette er MinMote-Sonias gravidfavoritter

gravidfavoritter toppbilde

Gjennom graviditeten har MinMote-leder Sonia Huanca Vold unngått gravidavdelingene, og heller lett etter plagg hun kan fortsette å bruke etter fødselen.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
gravidfavoritter toppbilde

Kimono fra Lindex.

699,-
Gå til butikk
gravidfavoritter toppbilde

Kortholder fra Saint Laurent.

1518,-
Gå til butikk
gravidfavoritter toppbilde

Jeans fra H&M.

399,-
Gå til butikk
gravidfavoritter toppbilde

Topp fra Polo Ralph Lauren.

1720,-
Gå til butikk
gravidfavoritter toppbilde

Sko fra Lauren Conrad for Kohl's via Usa-Scandinavia.com.

1000,-
Gå til butikk
gravidfavoritter toppbilde

BESTE KJØP: MinMote-leder Sonia Huanca Vold i kjole fra FreePeople.com. Foto: Privat

1335,-
Gå til butikk

Det kan være vanskelig å kle seg med en voksende mage, spesielt når utvalget av mammaklær er svært begrenset. MinMote-leder Sonia Huanca Vold er høygravid, men har bevisst styrt unna klær for gravide under svangerskapet.

Det eneste Vold har kjøpt i mammaavdelingene er et par gravidbukser. Løse topper og kjoler som kan brukes etter graviditeten har fristet mer – blant annet en hvit blondekjole fra FreePeople.com.

- Jeg har hatt en del komplikasjoner i svangerskapet og er nå helt sengeliggende, så jeg får nok ikke brukt kjolen så mye som gravid likevel. Da er det jo praktisk at den er tidløs og like fin til neste vår og sommer, sier hun.

KLÆR

Sjekk vårens fineste budsjettkjole - og seks andre kupp til under 500 kroner!

gravid 3

Kjole fra Zara.

399,-
Gå til butikk
gravid 3

Boots fra Bianco.

899,-
Gå til butikk

I tillegg til hvite blonder, er 70-tallet blant sesongens heteste trender. Kjedebutikkene er fulle av flagrende, behagelige kjoler som også passer de med voksede mage.

Empireliv, som markerer partiet under brystene og over magen, er det mest flatterende kjolesnittet til en gravid kropp, ifølge MinMote-Sonia.

- Velg gjerne en med dyp utringning, så blir den også praktisk når man skal amme. Ha eventuelt en singlet under om du føler deg for naken.

Les også:Pass deg for disse nettbutikkene

Behagelige favoritter

Kjolene passer like fint til flate boots til hverdags eller søte ballerinasko til fest.

- De høye hælene må vike for komfortable sko, men heldigvis finnes det mye fint å velge mellom. Jeg har lenge ønsket meg de svindyre, pudderrosa ballerinaene fra Chloé, og ble derfor kjempeglad da jeg fant Lauren Conrad-variantene som var mye rimeligere og kunne bestilles via Usa-Scandinavia.com, sier Vold.

gravid 2

Gravidtruser fra H&M.

129,-
Gå til butikk
gravid 2

Amme-BH fra Lindex.

149,-
Gå til butikk

Det er ikke bare føttene som krever mer komfort enn tidligere. Det første som måtte byttes ut da MinMote-lederen ble gravid var undertøyet.

- Truser som ikke klemmer og myke BH-er uten spiler, som også kan brukes til amming, er et must. Fordi jeg har vært veldig dårlig, har også behagelige inneklær vært viktig. Heldigvis finnes det mange deilige kimonoer i kjedebutikkene. De både føles og ser bedre ut på enn alle joggebuksene som har blitt for små.

Publisert: