Se Victoria Beckhams svinedyre ønskeliste - og kopier stilen på budsjett

Victoria Beckhams (38) ønskeliste for høsten har en prislapp på hele 43.000 kroner. minMote har funnet frem tilsvarende produkter til en langt rimeligere penge.

Jennifer Bråthen
Publisert:

I septemberutgaven av amerikanske Glamour deler Victoria Beckham sin ønskeliste for denne høsten. De seks plaggene øverst på listen er fra eksklusive motehus som Lanvin, Maison Martin Margiela og Tom Ford.

Til sammen har klærne og tilbehøret en sum på over 43.000 kroner.

minMote har funnet frem lignende produkter til en totalsum på 3.600 kroner - slik at du kan kopiere Beckhams stil.

LES OGSÅ: Her er stylistenes favorittprodukter

Den trendy designeren har satset på klær og tilbehør som kan brukes til hverdags og fest i kombinasjon med klær hun allerede har i garderoben.

Når fotballfruen velger seg skinnbukser, er hun opptatt av et snitt som passer hennes kropp og alder. Det er derfor ikke overraskende at hun har lagt sin elsk på et par fra sin egen kolleksjon. Buksene er i en av høstens heteste farger, burgunder. Resten av ønskelisten er svart.

– Jeg er klar over at nesten alt er svart, men svart er chic, tidløst, enkelt og lett å anvende, sier Beckham om sin ønskeliste i magasinet.

Det er liten tvil om at Beckham har øye for detaljer og design. Likevel finnes det rimeligere kopier helt ned i hundrekronersklassen, som enkelt gjenskaper Beckhams klesstil. Ønsker du å satse på bedre materialer, finnes det også en rekke andre alternativer i en langt mer overkommelig prisklasse enn Beckhams funn.

Her er Victoria Beckhams høstønkser på budsjett:

Publisert:

Finn mer innhold om: