Våre beste 17. mai-tips - til deg som er sent ute

silje
Publisert:

17. mai er vi så glad i, men vet du hva du skal ha på deg på den store dagen. Hvordan du bør fikse håret, huden eller neglene? Her kommer en samling av relevante tips for at akkurat du skal stråle på den store dagen. I mange av sakene referer vi til nettbutikker, og det er kanskje litt i seneste laget for å bestille klær fra utlandet, men la deg likevel inspirere av form og farge før du forbereder deg for festdagen.

Kjoler

Ønsker du å gå i kjole, men vet ikke hva som vil gjøre deg selvsikker og trendy på nasjonaldagen, så les saken 10 kjoler til 17. mai. Eller så kan du ta en titt på vårens kjoletrender i denne videoen.

Hår

Håret bør også se bra ut, så hvorfor ikke gå for fletter? Les mer om fletter her. Ønsker du å farge håret, anbefaler vi deg denne artikkelen om hvordan du kan farge håret hjemme. Eller så kan du lese denne artikkelen om hvordan du får sunt og vakkert hår.

Og dette er vårens mest populære frisyre: The LOB.

Negler

Det er i detaljene du skiller deg ut, så hvorfor ikke prøve en ny neglelakk? Her har du 24 konkrete fargetips til neglelakken.

Sko

Dersom du i siste liten ikke vet hvilke sko du skal bruke, bør du ta en titt på denne videoen: Vårens skotrender.

Hud

Det nytter ikke med fin lipgloss eller øyenskygge dersom huden din ikke ser bra ut. Her finner du de beste tipsene for å sminke deg til perfekt hud.

Duft

Du har sikkert funnet favorittparfymen allerede. Men bryt opp gamle mønstre og overrask kjæresten med en ny duft. Her er fem friske og deilige vårparfymer

Følg minMote på Twitter!
Publisert: