Årets kjolefest

Den kjendisspekkede Met-gallaen er årets høydepunkt når det gjelder vakre designkjoler. Se de flotte antrekkene fra nattens galla.

Mari Glans
Publisert:

Årets tema for den fasjonable veldedighetsgallaen var en hyllest til den amerikanske kvinnen, og verdens ledende designere kler denne kvelden opp sine kjendisfavoritter blant stjerner og modeller.

Chiffon og puddertoner

Supermodell Doutzen Kroes fikk øren av å bli kledd opp av Zac Posen denne kvelden, og kom i en blå drøm av en tyllkjole. Stilsikre Kate Bosworth kom til Met-gallaen i en chiffonkjole fra Valentino Couture. Det er ingen overraskelse at Sarah Jessica Parker kom i en kjole fra Halston Heritage, siden hun har et designsamarbeid med Halston og bruker flere kjoler fra Halston i den nye «Sex And The City»-filmen som kommer i juni.

Anne Hathaway ble også kledd opp i Valentino for anledningen, og strålte i en stroppeløs kjole med glitrende tyllskjørt. Skuespiller Mila Kunis kom til gallaen sammen med designer Vera Wang, som hadde designet kjolen hun hadde på seg.

Vis hud med disse tipsene!Slik gjør du huden vårklar

Herreinspirert

Alexa Chung var den som skilte seg mest ut på den røde løperen, i dette herreinspirerte antrekket fra 3.1 Philip Lim. Diane Kruger og Zoe Saldana kom begge i kjoler fra Calvin Klein, og ankom festen sammen med motehusets sjefsdesigner Francisco Costa. Carey Mulligan skilte seg ut på den røde løperen i en kort kjole fra Miu Mius høstkolleksjon.

Thandie Newton kom i en lilla kjoledrøm fra Vivienne Westwood. Naomi Watts var en av flere som ble kledd opp av Stella McCartney, og kom i en lilla asymmetrisk kjole fra Stella McCartneys høstkolleksjon. «Gossip Girl»-stjernen Jessica Szohr kom i en hudfarget kjole med sorte detaljer fra Atelier Versace.

Stjernestil på festival.Kul på Coachella

Team Stella

I år som i fjor kom Stella McCartney sammen med venninnene Kate Hudson og Liv Tyler, begge selvfølgelig kledd i kjoler fra Stella McCartneys høstkolleksjon.

Skuespiller Rachel Weisz kom i en rosa kjole med slep fra Oscar de la Renta. Renee Zellweger kom i en stroppeløs kjole fra sin favorittdesigner gjennom mange år, Carolina Herrera. Rachel Bilson kom i en blomstrete kjole fra Louis Vuittons høstkolleksjon. Nicole Richie erstattet Victoria Beckham som Marc Jacobs muse fra i fjor, og kom i en sølvglitrende kjole fra Marc Jacobs, mens Taylor Swift kom i en nydelig hvit kjole fra Ralph Lauren.

Kast deg på trenden!Slik blir du flott i pudderfarger

Relevante saker videre:

På tide med en opprydning i garderoben?Få gode tips her!

Stjernene digger militærjakkene.Slik får du stilen!

Røde lepper er alltid inn.Slik gjør du det

Publisert: