Er dette neste sommers skomote?

Alexander McQueen er kjent for sine spesielle og avantgarde kreasjoner. Under moteuken i Paris viste designeren frem sin tolkning av neste sommers skomote.

silje
Publisert:

De bisarre skoene som strømmet nedover catwalken i Paris i regi av Alexander McQueen, som en del av hans futuristiske kolleksjon inspirert av Darwins Evolusjonsteori. I følge pressemeldingen fra motehuset forutså McQueen verdens økologiske undergang og selve visningen representerte menneskenes tilbakegang til havet. Sjømonsterskoene, reptiltrykkene og hodehjelmspynt, er ikke detaljer for de lettskremte. Til og med de erfarne modellene, så ut til å slite i de avantgarde sjømonsterskoene som tar trenden med statementsko til nye høyder.

MinMote.no - Norges største moteside

Lady Gaga krasjet systemet

McQueens futuristiske visning var også en av de som skulle gå live til resten av verden og vist til over seks million seere. Men takket være Lady Gaga, krasjet hele systemet etter av sangerinnen twittret at fansen kunne høre hennes nye singel Bad Romance på visningen. Det var ingen tvil om at visningen var en storstilt produksjon med mange effekter. Lyd, bilde og musikk satte stemningen for den futuristiske dommedagsvisningen.

Lyst på nye sko? Sjekk ut høstens kuleste sko her!

Spørsmålet de fleste stilte seg etter visningen er vel om denne moten er salgsbar eller om den forblir en fantasi på catwalken.

Publisert:

Finn mer innhold om: