Se de flotte Emmy-kjolene

Asymmetriske kjoler, dype skjæringer og draperinger var noen av trendene vi så på den røde løperen under gårsdagens Emmy-utdeling.

silje
Publisert:

Spennende skjæringer

January Jones fra «Mad Men» hadde en av kveldens mest spennende og oppsiktsvekkende kjoler fra Atelier Versace. Den geometriske toppen på kjolen minner om utskjæringene på Empire State Building og de flotte draperingene og den lys rosa fargen gjør Jones til en av kveldens best kledde. Christian Applegate var også en soleklar vinner i en vakker dyp blåfarget kjole signert Basil Soda. «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively strålte i en rød kjole med dyp utringning fra Versace. De hudfargede Christian Louboutin-skoene, flette og få smykker, gjør antrekket til en vinner.

Se de flotte kjolene på VGTV!

Asymmetrisk

Den asymmetriske kjoletrenden holder fortsatt stand utover høsten. På den røde løperen var den blant annet representert på Debra Messing i en vakker oransje kjole fra Michael Kors. Med det oppsatte håret og de flotte gullsmykkene så hun ut som en gresk gudinne. Britiske Cat Deely gikk også for en asymmetrisk kjole med vakre draperingen i en flott ferskenfarge, som komplimenterte den gylne hudfargen hennes. Oppsatt hår og enkle smykker er perfekt til denne kjolen. Chloe Sevigny beviser at hun alltid er på trend i polkadottkjolen fra Isaac Mizrahi, med den kule brosjen som en spennende detalj. Røde lepper er en av høstens største trender og passer perfekt til denne stilen.

Asymmetrisk var også hot i sommer. Se Siljes kupp til under 200 kr.

Mary-Louise Parker var en av de få som gikk for kort kjole på den røde løperen og selv om den lilla kjolen fra Zac Posen er fin, hadde det gjort seg bedre men en lang variant til en såpass flott anledning. Søte Hayden Panettiere var fin i den røde kjolen fra J. Mendel. Kanskje en litt voksen look for «Heroes»-skuespillerinnen, løst og naturlig hår hadde gjort seg enda bedre til denne stilen. Kim Kardashian var en annen stjerne som gikk for denne trenden. Hun stilte i en hvit asymmetrisk kjole fra Ina Soltani, men var ikke like heldig med utfallet som de andre stjernene.

Måtte ha legehjelp etter Emmy-seier

Prinsessekjoler

Det blir ingen Emmy uten de vakre prinsessekjolene og Drew Barrymore strålte i en dus rosa kreasjon fra bryllupsdesigneren Monique Lhuillier. Den lyse rosafargen gjør skuespilleren litt blass, men det reddet hun inn med litt rød farge på leppene. Rose Byrne var også prinsesseverdig i den paljettbesatte kjolen fra Valentino.

Paljetter er hot i høst. Få flere tips om trender her!

Draperinger

Kate Walsh var vakker i en lys blå kjole med draperinger fra J. Mendel. Enkle smykker og løst hår gjør dette til en flott look. Julia Louis Dreyfus gikk også for en kjole med flotte draperinger. Blått og sort er en kul fargekombinasjon som skuespilleren klarer med glans.

Se flere trender for høsten? Her er 10 av våre favoritter.

Gravid i Marchesa

I kjole fra Marchesa er man nesten garantert flott på den røde løperen. Supermodellen Heidi Klum strålte i den spesialsyddekjolen, som passet perfekt til hennes struttende mage. Sandra Oh og Olivia Wylde var også svært så vakre i sine Marchesa-kjoler.

Men ikke alle var like heldige på den røde løperen. Kim Kardashian, Padma Lakshmi og Christina Hendricks kunne fint ha valgt litt mer flatterende kjoler til årets Emmy-utdeling. Christina Hendricks metaliske kjole fremhever ikke formene hennes helt heldig, her kunne hun fint ha valgt en 50-talls kjole, for å få frem den flotte timeglassfiguren enda bedre. Kim Kardashians hvite kjole gjør heller ikke så mye for den fantastiske figuren hennes og de runde øredobbene er heller ingen vinner til denne looken.

Relevante artikler videre:

Hvem kler seg best i Hollywood? Få svaret her!

Mer lyst på korte kjoler? Kort og godt på MTV Awards

Publisert: