Ukens trendsetter: Pynt deg litt hver dag!

Stylist Line Kirkhus jobber freelance og styler blant annet moteserier for bladet MAG. I tillegg driver hun motebloggen Lilisfashion, hvor hun deler sin moteverden, opplevelser og tips med leserne.

silje
Publisert:

Hvem: Line Kirkhus

Blogg:Lilisfashion

Hvor: Oslo

Hvorfor begynte du å blogge?

-Jeg har alltid vært kjempe interessert i mote og jobber jo med det, også opplever jeg jo så mye gøy i jobben min som jeg ville fortelle om. Jeg har lest veldig mye blogger selv, og da jeg begynte som freelancer bestemte jeg meg for å starte en selv. Jeg er veldig mye inne på sider og ser på klær, moteuker, bilder og finner inspirasjon og prøver å holde meg oppdatert på det som skjer. Nettopp derfor tenkte jeg bloggen kunne bli et forum der jeg legger inn alt jeg liker, det jeg gjør og det jeg inspireres av. Mitt eget lille online moteblad, sier Line Kirkhus til minMote.

Beskriv stilen din

-Jeg er nok ganske preget av trendbildet, siden jeg begraver meg i style.com og ser på alle moteukene flere ganger, plukkes det nok opp noen tips i underbevisstheten. Jeg blir veldig fort lei av trender, og om jeg ser for mange på gata med samme ting, slutter jeg antagligvis å bruke det. Jeg liker å blande kontraster. Det vil si sart mot hardt, en slapp t-skjorte med et stort smykke, Skinn mot strikk, silke mot jeans. I tillegg til billig mot dyrt og secondhand. Jeg liker å pynte meg litt hver dag, og tripper gjerne rundt på høye hæler, sier stylisten.

Shop secondhand på nett.Finn de beste butikkene i vår vintage & secondhandguide!

Hva er ditt favorittplagg?

-Er kjempe glad i den dobbelspente herreblazeren med gullknapper som jeg kjøpte i fjor, men nå er det så mange som har en sånn, at det er ikke lenge før den legges på hylla. Jeg kjøpte også en mosegrønn haremsbukse i semsket skinn da jeg var i Stockholm som jeg digger!

Kirkhus er utdannet motefotograf fra London College of Fashion. Hun får inspirasjon gjennom style.com og moteblader og har for lengst planlagt sin høstgarderobe. Hun har selvfølgelig noen gode tips til hva minMote leserne bør investere i.

-Lårhøye boots har jeg allerede vært så heldig å få tak i, men jeg tror faktisk at i høst må det investeres i en jakke som kan brukes til alt. Jeg har ikke et klart bilde i hodet av den enda, men tror nok den kan være litt parkasaktig. Jeg har egentlig kjøpt det jeg vil ha nå, men kommer nok på noe nytt om en uke. Men det jeg kan anbefale å kjøpe er haremsbukser i skinn, skinnshorts, dobbeltspent herreblazer, en knelang sigarettformet kjole i tweed og semskede boots. Jeg er veldig glad i skinn for tiden, semsket, vanlig og gjerne farget skinn, sier stylisten.

Lurer du på hva som er hot i høst?Her får du ti gode tips!

Hva bruker du på en dårlig klesdag?

-Gjerne noe i helsvart, men kombinerer det med de mest crazy skoene jeg har og et stort statement smykke. Eller slitte jeans og t- skjorte. Jeg har kjøpt noen litt rare skinnjakker med mye 80-90 talls detaljer og farger, disse er perfekte for meg på en dag jeg føler meg uinspirert!

Skinnjakken blir aldri umoderne. Her får du flere klassiske favoritter.

Ditt beste stylingtips?

-Ikke planlegg hva du skal ha på deg, alle plaggene du har i garderoben din bør representere din stil og kunne mikses med hverandre. Jeg vet aldri hva jeg vil ha på meg før jeg står opp om morgenen, det kommer helt an på dagsformen!

Hvem synes du har kul stil?

-Emmanuelle Alt, Alexa Chung og Chloe Sevigny. Jeg vil kanskje heller kalle det inspirasjon, jeg føler jeg har funnet min egen stil og trives med den, men det er alltid kjekt å se hva andre har på seg. De er de jeg syns representerer min egen smak, sier Kirkhus.

Chloe Sevigny kler seg alltid kult. Sjekk ut stilen her!

Hva gleder du deg mest til med høsten?

-Blader som faller, turer i parken, skjerf og se på alle fargene i naturen. Mange gode filmer, rødvin med jentene, og armkroken til min kjære, avslutter stylisten til minMote.

Relevante artikler videre:

På tide å rydde i høstgarderoben før du kjøper noe nytt?Få gode tips til hvordan du får orden.

Opptatt av trender og skjønnhet?Se minMotes høstserie her!

Flere gode tips til høstgarderoben?Her er minMotes augustfavoritter

Publisert:

Finn mer innhold om: