Hot i leopardmønster

Leopardmønster er hot i høst-og vintersesongen. Gjør som kjendisene og sett liv på et svart antrekk med kule leoparddetaljer som vesker, skjerf og belter.

silje
Publisert:

Dyremønster går inn og ut av motebildet, men er ofte sterkest i høst-og vintersesongen. Leopardmønsteret er en av de hotteste mønstrene i høst og spesielt tilbehør som boots, skjerf og vesker er i vinden. Designere som Dsquared2 og Michael Kors viste leopardjakker, vesker og sko på catwalken. Selv om leopardmønster ikke er noe nytt, er det en enkel måte å sette en ny vri eller farge på et sort antrekk. Kjendiser som Kate Moss, Leighton Meester og Ashley Simpson går mer enn gjerne for kule leoparddetaljer.

minMote har valgt sine novemberfavoritter.Les saken her!

Fargerik leopard

I år er det også fokus på de fargerike variantene av leopardmønstrene. Etter Lanvins flotte blåmønstrete leopardkjoler fra vår-og sommerkolleksjonen 2009, har det dukket opp mange fine varianter av kjoler, skjerf og vesker i rosa, lilla, blått og rød leopard, i tillegg til det klassiske brune og sorte mønsteret. Det store leopardskjerfet som blant annet Leighton Meester har skaffet seg, er fra Louis Vuitton. Skjerfet finnes i flere farger og er meget ettertraktet både blant kjendiser og motebloggere.

Silje liker også leopard.Sjekk ut Siljes siste ebay-kupp!

I disse dager lanseres Jimmy Choo kolleksjonen for H&M. Også i denne kolleksjonen finnes det mye leopard og sebramønster på tilbehøret. Designeren Tamara Mellon, er blant annet kjent for sin forkjærlighet for det glamorøse jet-set livet og spennende dyreprint.

Silje har testet Jimmy Choo-kolleksjonen for H&M.Se video her!

Slik bruker du leopardmønster

En kjole eller en jakke i leopardmønster er et statementplagg og bør brukes av de som ikke er redd for å synes. Det samme gjelder tights, strømper eller topper. Synes du de store plaggene er i det meste laget, går du heller for tøffe detaljer som ankelboots, ballerinasko, skjerf og vesker. La deg inspirere av kjendisene, som mer enn gjerne går for en tøff leoparddetalj i hverdagen.

La leopardplagget stå i fokus, og ikke bruk mer enn et leopardtrykk av gangen. Med denne trenden gjelder regelen less is more. Mønsteret passer fint til brunt, sort og grått, men kan også brukes sammen med andre fargekombinasjoner med hell. Denim til leopard funker alltid, det er med på å tone ned utrykket. Farget leopardmønster kan være litt vanskeligere å kombinere, men her kan det også lønne seg å bryte fargekombinasjonene. For eksempel kan du med hell bruke et farget leopardskjerf i blått, til en ensfarget topp i lilla. Er du tøff nok går du for en kjole i blå leopardprint på julebordet, da skiller du deg garantert ut fra mengden

Relevante artikler videre:

Leopard var også hot i våres. Sjekk artikkelen her!

Grått er det nye sorte. Slik gjør kjendisene det!

Kjendisene får ikke nok av Victoria Beckhams kjoler. Les saken her

Publisert: