Åtte Instagram-kontoer med vårlig inspirasjon

POPULÆRE: Sveitsiske Kristina Bazan og norske Hanneli Mustaparta er to stilbevisste kvinner som følges av mange på Instagram.
POPULÆRE: Sveitsiske Kristina Bazan og norske Hanneli Mustaparta er to stilbevisste kvinner som følges av mange på Instagram.

MinMote har plukket ut fire norske og fire internasjonale fashionistaer med unik stil, som kan gi deg tips og inspirasjon til å tenke litt nytt i klesveien.

Våren nærmer seg med stormskritt og Instagram bugner av inspirerende antrekksbilder og vårnyheter. Et tips er å følge favorittbutikken din på Instagram, da både kjedebutikkene og mindre detaljhandlere ofte legger ut gode tilbud eller arrangerer konkurranser.

I tillegg får du med deg når nye kolleksjoner er på plass i hyllene, og flere frister med produkter som ennå ikke har kommet til butikken, slik at du kan planlegge kjøpene dine bedre og få tips til hva du skal se etter.

For å gi deg litt ekstra inspirasjon når boblejakka skal byttes ut med lettere varianter som lyse vårkjoler, har MinMote plukket ut åtte stilige fashionistaer du kan følge på Instagram.

Les også:Se MinMotes ønskeliste: De beste vårkjøpene

HANNELIMHanneli Mustaparta har en helt unik stil, og er en mester på å dele inspirerende bilder fra sin hverdag som it-jente og modell. Hun reiser verden rundt for å delta på ulike arrangementer, og legger ut antrekksbilder, reisebilder og bilder som dokumenterer møter med store stjerner og designere.

MARIE_MURSTAD – Oslojenta Marie Mustad er blant annet stylist og blogger, og har tidligere jobbet for det populære norske merket Tom Wood. Instagram-kontoen hennes er en blanding av personlig stil og moteønsker, samt noen bilder fra det kule hjemmet hun deler med ektemannen Christian Murstad.

THE_STYLEDELVIL – Blogger, DJ og streetstyle-fotograf Marianne Theodorsen har en særegen stil og er ikke redd for å skille seg ut i mengden. I tillegg til å instagramme originale og annerledes antrekksbilder av seg selv, legger hun ut bilder av andre inspirerende mennesker hun møter, samt vakre smykker, vesker og sko.

VNYENMaria Van Nguyen er designstudent ved Parsons The New School for Design, i New York, og blogger om livet som student og spirende designer i motemetropolen. Stilen hennes er veldig minimalistisk, med innslag av hiphop her og der, og hun har en forkjærlighet for basisplagg i god kvalitet. Stikkordene her er «less is more».


Internasjonale favoritter

GOLESTANEH – Tyske Golestaneh Mayer-Uellner har blogget om mote og stil i mange år, og åpnet i 2011 opp en egen butikk i Köln. Hun har en svakhet for store hatter, og i tillegg til å legge ut bilder av sine egne antrekk legger hun ut kule streetstylebilder av andre.

KRISTINA_BAZANKristina Bazan fra Sveits deler bilder av sin elegante og luksuriøse stil, både på bloggen og Instagram, og har 1,4 millioner følgere. Ved siden av å være en trendsetter er hun modell og sanger. Teen Vogue har uttalt at «hun alene gjør Geneve i Sveits til verdens fransktalende motehovedstad».

SEEWANTSHOP – Den australske fashionistaen Lisa Hamilton har en avslappet og feminin stil, og antrekksbildene hennes kan gi inspirasjon på dager hvor det føles ut som om man ikke har noe som helst å ha på seg. I tillegg er hun rå på lekre detaljer, både til deg og hemmet.

ANINEBING – Den danske designeren og småbarnsmoren Anine Bing, bak merket av samme navn, deler sjarmerende bilder av barna sine i skjønn forening med stilinspirerende antrekksbilder, og naturligvis nyheter fra sine egne kolleksjoner.

Er du på Instagram? Del dine bilder med oss ved å bruke hashtaggen #minmote!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?