Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Olivia Palermo i trendy sommerantrekk - Stjel stilen på budsjett

På vei til moteshow: Olivia Palermo utenfor visningen til Giambattista Valli i Paris. Foto: Getty Images

Fashionista Olivia Palermo (30) inspirerer oss stadig med sin moteriktige og elegante stil, og antrekket hun hadde på seg i Paris tidligere i uken var intet unntak.

Camilla Christensen
Publisert:

Det var før visningen til den italienske designeren Giambattista Valli, at it-jente Olivia Palermo gledelig poserte fremfor gatemotefotografene. Stildronningen, som for flere år siden markerte seg som den småfrekke motejenta i reality-serien «The City», har for lengst gått bort fra realitystjerne-stempelet, og markert seg som et ekte stilikon.

Om det så er gatelangs i motemetropolene Paris og New York, på den røde løperen eller på første rad på et moteshow - Palermo ser alltid like moteriktig ut. Hun har flere ganger blitt sett på som jenta som kan få perlesmykker, blazere og plagg med rysjer til å se ungt og sexy ut, og hun mikser mønstre og farger på en måte som få kan.

Sporty chic

Fra «haute couture»-uken i Paris har Palermo stjålet oppmerksomheten vår flere ganger, men det trendy sommerantrekket hun hadde på seg under visningen til Giambattista Valli, traff oss rett i hjertet. Antrekket er elegant, men med et sproty preg og er veldig aktuelt denne sesongen. Oransjefargen på toppen er en av de heteste fargene denne sommeren, og bomberjakken har lenge vært et hett plagg i motebildet. Vi digger fargekombinasjonene og spesielt gøy er det med det mønstrete skjørtet som blir et blikkfang. Selv om Palermo har designerklær som få av oss har råd til, er dette antrekket bygd opp av plagg man heldigvis kan finne flere alternativer til hos de største kjedebutikkene.

Sporty chic: Olivia hadde på seg et feminint antrekk med en trendy bomberjakke. Foto: Getty Images

Få Olivia Palermos sommerantrekk på budsjett her:

Olivia Palermo, stjel stilen

Bomberjakke fra H&M. Foto: Produsenten

299,-
Gå til butikk
Olivia Palermo, stjel stilen

Skjørt fra H&M. Foto: Produsenten

299,-
Gå til butikk
Olivia Palermo, stjel stilen

T-skjorte fra Zara. Foto: Produsenten

99,-
Gå til butikk
Olivia Palermo, stjel stilen

Sko fra Bianco. Foto: Produsenten

499,-
Gå til butikk

Les også: Slik blander Olivia Palermo dyrt og billig

Publisert: