Sexy splitt og fargesterke kjoler på rød løper

Kjendisene strålte i høye splitter, fargesterke kreasjoner og pudderfargede kjoler under gårsdagens Golden Globe-utdeling i Hollywood.

silje
Publisert:

Hollywoodstjernene hadde ikke spart på kruttet under den stjernespekkede utdelingen i Hollywood. Den ene kjendisen etter den andre dukket opp i lekre designerkjoler på den røde løperen under prisutdelingen på fashionable Beverly Hilton Hotel. Trendene gikk fra sterke farger som smaragdgrønt og rødt, til duse pudderfarger og voluminøse kjoler.

MinMote.no - Norges største moteside

Sexy splitt

Halle Berry, Jennifer Lopez og Megan Fox var blant kjendisene som viste seg i sexy kjoler med høy splitt. Berry hadde valgt en sexy kjole fra Nina Ricci med både høy splitt, transparent slep og dyp utringning, mens Megan Fox stilte i en elegant pudderrosa kreasjon fra Armani Privé. Prisutdeler Jennifer Lopez valgte også en kjole med høy splitt fra Zuhair Murad og en transparent cape med dryss av swarowskikrystaller. Supermodellen Heidi Klum stod ut på rød løper i en kjole som oste 70-talls glamour fra Marc Jacobs.

Natalie Portmann var kveldens store vinner!

Grønne gudinner

Det var flere av kjendisene som hadde valgt kjoler i dype, grønne farger. Den ellers så sortkledde Angelina Jolie, hadde droppet de vanlige mørke kjolene og strålte på rød løper i en smaragdgrønn kreasjon fra Atelier Versace. Catherine Zeta-Jones hadde en av kveldens største ballkjoler fra Monique Lhuillier, mens søte Mila Kunis fra «Black Swan», hadde en asymmetrisk kjole med elegante draperinger fra den kjente brudekjoledesigneren Vera Wang. Elisabeth Moss fra «Mad Men» kom i en drapert silkekjole fra Donna Karan.

Flott i rødt

Den yppige «Mad Men»-stjernen Christina Hendricks valgte å vise sin flotte figur i en elegant asymmetrisk kjole fra Romono Keveza, mens January Jones stjal showet med kveldens mest sexy utringning, signert det italienske motehuset Versace, røde lepper og en meget glamorøs frisyre. Edie Falco fra «Sopranos» var chic i en enkel, asymmetrisk kjole.

Stem på din favoritt nederst i saken!

Duse pudderfarger

Natalie Portmann fra «Black Swan», viste stolt frem sin voksende babymage i en yndig kreasjon fra Viktor & Rolf. Kombinasjonen av rødt og rosa er en trend vi kommer til å se mer av til våren, og Golden Globe-vinneren viser hvordan det skal gjøres. Scarlett Johansson var nydelig i en 40-talls inspirert kjole fra Elie Saab og oppsatt hår, mens Sandra Bullock strålte i en glitrende kjole fra Jenny Packham. Bullock hadde prøvd seg på en av vårens hotteste trender med tung lugg, men resultatet var ikke helt vellykket, da luggen endte opp med å dekke halve ansiktet til den ellers så flotte skuespillerinnen. Anne Hathaway hadde også valgt en stor dose gull og glitter, med sin kjole fra Armani Privé. Den paljettbesatte lange kjolen hadde også en dyp skjæring i ryggen. Hathaway var som vanlig kledd opp av superstylisten av Rachel Zoe.

Minimalistisk

Den minimalistiske stilen er en av vårens store trender og stjerner som Claire Danes og Emma Stone var noen av de som hadde valgte en minimalistisk stil på rød løper. Danes hadde tatt sommeren på forskudd i en rosa kjole signert Calvin Klein, mens Emma Stone strålte i en ferskenfarget kjole fra samme designer. Begge stjernene hadde elegant oppsatt hår og minimalt tilbehør for anledningen. Nicole Kidman glitret i en kremhvit, asymetrisk kjole fra Prada og utslått hår.

Store ballkjoler

Kjolene stjernene velger under Golden Globe gir en god indikasjon på hva vi kan forvente oss til et av årets største prisdryss, Oscar-utdelingen. Store ballkjoler, havfruesnitt og elegante lange kjoler, er noen av trendene vi sikkert ser igjen under prisfesten i februar. Olivia Wilde i Marchesa, Mandy Moore og Catherine Zeta-Jones, vakte alle oppsikt på den røde løperen med sine voluminøse kjoler.

Tøffe menn

Det var heller ingen mangel på tøffe og velkledde menn på den røde løperen. Johnny Depp, Brad Pitt og Robert Pattinson, var noen av mennene som stjal vår oppmerksomhet på den røde løperen. «Twilight»-kjekkasen hadde selv farget håret for anledningen. Klassiske dresser, smoking, tynne slips og tversover var gjengangere blant kveldens menn. Justin Bieber kjørte en litt mer avslappet stil og representerte den yngre garden med svarte og hvite joggesko.

STEM PÅ DIN FAVORITT:

Relevante saker videre:

Kjendisene elsker feminine frisyrer. Slik får du stilen!

Rolling Stones skal fronte Dressmann! Les mer her

Baseprodukter får sminken til å sitte hele dagen. Slik gjør du det!

Publisert: