10 behagelige og kule buksedresser

Buksedressen er et av sommerens hotteste plagg. Slik bruker du jumpsuiten til fest og hverdags.

Sara Johannessen
Publisert:

En sommerlig buksedress i bomull eller deinm er et godt alternativ til den klassiske hverdagskjolen. I hverdagen kan jumpsuiten brukes sammen med lave gladiatorsandaler eller sko med kilehæl for en laidback 70-talls følelse.

Kjør på med tilbehør på kvelden for en glamorøs partylook. Store smykker, turban og høye hæler gjør deg klar for sommerens mange fester.

Jumpsuiten passer de fleste kroppsformer, og styles enkelt opp eller ned med lave eller høye sko, clutch eller en hverdagsveske.

- Jumpsuiten er en av sommerens it-plagg. Den kan styles opp og ned, etter hvilken stil du ønsker. Høye hæler og store solbriller gir en sofistikert og glamorøs stil, mens lave gladiatorandaler og en stråveske er perfekte følgesvenner i parken, sier moteekspert og leder for minMote, Silje Pedersen.

Vil du ha lange bein?Sats på disse skoene.

Farger eller mønster

Velg en buksedress med blomstrete mønster eller med flagrende form om du liker er i hippiestilen, eller jeansstoff i et røffere snitt, om du har en mer rocka stil. Om du ønsker å være mørk og mystisk er det er bredt utvalg av svarte buksedresser i kjedebutikkene, og om du digger sommerens knallfargede trend er utvalget enda større.

Ensfargede plagg kan mikses og matches med så mangt, sats på en buksedress du kan bruke til både jobb, skole, fest og parkhygge.

Finn barnet i deg og ikle deg sesongens mest barnlige trend, med blomstermønster og striper, eller ta det helt ut og la deg inspirere av 70-tallets storhetstid, studio 54 og Bianca Jagger.

Produktinformasjon:

Hovedbilde: Blomstrete og kort buksedress fra Ida Sjöstedt ca kr 1495, rosa og svartmønstrete fra H&M ca kr 149, kort buksedress i tofarget grått med sløyfebelte fra Mango ca kr 599 og grå lang buksedress fra Selected Femme ca kr 899.

Bilde nr 2: Oppe fra venstre: Olabuksedress med sølvdetaljer fra Mango ca kr 899, svart buksedress fra Cheap Monday ca kr 599, lilla buksedress med korsettliv fra Pepa Loves hos Nelly.com ca kr 499.

Nede fra venstre: Blomstrete fra H&M ca kr 199, svart og rosamønstrete fra Pepa Loves hos Nelly ca kr 499 og kort maritim buksedress fra Ichi ca kr 349.

Relaterte saker videre:

Disse skoene går aldri av moten. Les mer her!

Nå skal håret være rødt! Gjør som kjendisene i Hollywood

Bli inspirert av gatemoten i Oslo i minMotes streetstyle!

Publisert: