Slik bruker kjendisene blomstertrenden

Stjerner og stilikoner har trykket blomstermønsteret til sitt bryst. Se hvordan de bruker vårens største trend og la deg inspirere.

Designernes vår- og sommerkolleksjoner er fulle av blomstermønster. minMote har tidligere spådd at dette vil bli en av vårens største trender, og nå ser det ut til at den virkelig har blomstret blant stjernene.

It-girl Olivia Palermo stilte nylig på Topshops høstvisning iført blomstrete bukser, mens skuespillerne Rachel McAdams og Michelle Williams har blitt observert i blomstermønstrete kreasjoner fra henholdsvis Peter Som og Erdem.

LES OGSÅ:Slik bruker du blomsterplaggene

Olsen-tvillingenes lillesøster, Elizabeth Olsen, gikk nylig opp den røde løperen iført en blomstrete kreasjon fra Proenza Schouler. En blomstrete festkjole er en sikker vinner denne sesongen, men trenden gjør seg også like godt til hverdags.

I likhet med stilikonet Olivia Palermo har skuespillerne Jessica Alba og Jenna Dewan valgt å investere i blomstrete bukser. Albas variant er fra Erdem, og hun valgte å bruke den til ensfargede plagg i oransje og grønt.

Blomsterplagg skal helst kombineres med enkle, ensfargede plagg - gjerne i en eller to av fargene fra mønsteret.

LES OGSÅ:Slik får du stjernenes sexy former

LES OGSÅ:Komfortabel og fargerik skotrend

LES OGSÅ:Her er vårens it-vesker

Hvordan var din opplevelse i dag?