10 vårlige strikkegensere - velg og vrak i godterifarger

Er du lei av ullgenserne du har gått med hele vinteren? Bytt dem ut med fargesterke varianter i strikket bomull.

Selv om våren har kommet, er temperaturen foreløpig lite å skryte av. Med sesongens bomullsgensere i sterke farger får du tatt i bruk én av sesongens trender uten å måtte fryse. De strikkede overdelene kommer i alle regnbuens farger, og du kan velge mellom både korte og lange varianter.

Skuespiller Jessica Alba er alltid tidlig ute med siste nytt på klesfronten, og hun har allerede skaffet seg en strikket bomullsgenser i trendfargen oransje.

De mest moteriktige genservariantene kommer fra merket Kenzo, som i fjor høst fikk seg en oppsving da kjente stilikoner, bloggere og moteredaktører trykket merkets fargesterke plagg til sitt bryst. Også motehus som Stella McCartney og Acne har strikket bomull i sine vårkolleksjoner. Synes du det blir i overkant mye å betale over 2.000 kroner for ett plagg, kan du finne rimeligere alternativer hos de fleste kleskjeder.

La deg inspirere av Jessica Albas styling og bruk genseren til løse «boyfriend»-jeans. Topp gjerne antrekket med et matchende halskjede eller iøynefallende armbånd for å gjøre uttrykket litt mer feminint.

Genseren kan også brukes til finere anledninger om du styler den med et sexy skinnskjørt og skyhøye hæler. Til sommeren er genseren praktisk å slenge over et antrekk bestående av t-skjorte og avklippede jeansshorts – dessuten vil den sterke fargen fremheve solbrun hud.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?