Trendrapport: Magetoppen

I år blir du utfordret til å vise magen med sesongens mest vågale trend. minMote viser deg hvordan du bruker magetoppen til forskjellige underdeler.

Store motehus som Balmain, Miu Miu, Louis Vuitton, Guy Laroche og Carven sendte modellene ned catwalken med bar mage da de presenterte årets vårkolleksjoner. Det varierte fra et glimt av magen til full eksponering. Magetoppene ble vist med alt fra flagrende til tettsittende underdeler.

Magetoppen hadde sin storhetstid på tidlig 90-tallet hvor blant annet popidoler som Spice Girls, Britney Spears og Christina Aguilera viste villig frem magen i korte topper. Nå har Rihanna tatt over stafettpinnen fra datidens popstjerner og sverger til magetoppene ved flere anledninger. Senest viste artisten magen i glitrende magetopp og skjørt da hun opptrådte under Grammy Awards.

Rihanna er imidlertid ikke den eneste kjendisen som har falt for magetoppen. Den halvnorske modellen Christine Teigen viste et hint av navlen under årets Grammy-utdeling, mens «Sex og singelliv»-stjernen Sarah Jessica Parker var tidlig ute med trenden da hun stod på scenen i en todelt kjole under Nobel-konserten i desember. Norges it-jente og programleder Jenny Skavlan har også kastet seg på årets trend og ankom årets Oslo Fashion Week-åpning med svart høyhalset magetopp og turkis skinnskjørt.

minMote viser deg hvordan du kan style magetoppen til tre forskjellige underdeler:

Bukse:

Kombiner den mest utfordrende varianten av magetoppen med en bukse med høyt liv. Går du for en underdel i silke eller andre delikate materialer og en oppkneppet blazer får antrekket en automatisk sofistikert og trendy look - og balanserer dermed den vågale toppen uten at det ser billig ut.

Skjørt:

Den høyhalsete magetoppen kan fort ende opp med å se ut som en krympet pologenser fra barneskolen. Bruk den med et blyantskjørt for å gi antrekket et mer voksent uttrykk. Sleng på en fuskepels og et par prangende øredobber, så er du klar for alle kommende festligheter sesongen har å by på.

Shorts:

T-skjorten er alltid en behagelig vinner - og i år skal den være litt kortere enn vanlig. Sammen med et par denimshorts får du en laidback, men tøff look. Fullfør antrekket med et par ankelhøye skoletter, en safariinspirert jakke og vårens heteste hodeplagg capsen.

LES OGSÅ:

MinMote.no - Norges største moteside
MinMote.no - Norges største moteside
MinMote.no - Norges største moteside

Hvordan var din opplevelse i dag?