Velg og vrak i syv lekre nyttårsantrekk

På nyttårsaften er det lov til å dra på litt ekstra, enten du skal ha lang kjole, minikjole eller bukser.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Det finnes mange alternativer til den lille sorte på årets siste kveld. Derfor har minMote plukket ut syv forskjellige antrekk du kan skåle det nye året inn i.

Er du fortsatt på jakt etter drømmekjolen kan du lete i vår store guide her, eller se seksten flotte kjoler til formfulle kvinner her. Sesongens fineste partyvesker finner du her, mens skoene som gjør deg til festens dronning er her. Og ikke glem de glitrende smykkene - velg og vrak i disse godbitene.

Lang kjole

Det er kanskje ikke så ofte man får bruk for en lang, glamorøs kjole med mindre man er Hollywood-kjendis, men på årets siste fest er det lov å ta den helt ut. Har du fått innbydelse til en spesiell fest, husk også å sjekke kleskoden - galla og smoking betyr alltid lang kjole for kvinnenes del.

Tips: En ultraglamorøs kjole krever ikke nødvendigvis så mye tilbehør. Hold smykkene enkle, og putt leppestiften og mobilen i en lekker liten «boks»-veske.

Smoking

Vil du gå helt motsatt vei, kan du for eksempel velge et herreinspirert antrekk med smokingjakke. Kjendiser som Olivia Palermo, Ashley Olsen, Alexa Chung og Salma Hayek har alle flere smokingjakker i skapet, som de bruker både til hverdags og på den røde løperen. Jakken trenger heller ikke være sort - både de eksklusive merkene og kjedebutikkene har varianter i andre farger.

Tips: Velg et par skyhøye stiletthæler hvis du vil gjøre det herreinspirerte antrekket både feminint og sexy.

Gullkjole

Marchesa, Dolce & Gabbana og Ralph Lauren har alle laget sin versjon av den glitrende gullkjolen i år. Du trenger imidlertid ikke tømme lommeboken for å stjele stilen på nyttårsaften, for det finnes mange rimelige alternativer. Og hva passer vel bedre enn å ønske 2013 velkommen kledd i gull fra topp til tå?

Tips: Gullsandaler er nydelig tilbehør til gullkjolen. De mest eksklusive kommer fra Jimmy Choo og koster flere tusen, men har du et mindre budsjett har de fleste kjedene billigere varianter.

Jumpsuit

Hvis du er lei av julekjolene, kan en elegant jumpsuit være et alternativ. Velger du en med lange ermer slipper du dessuten å fryse på selveste nyttårsaften. En sort jumpsuit kan dessuten styles både ned og opp - glitrende smykker og stiletter til fest, og ballerinasko og en kardigan over til hverdags.

Tips: Går du for en jumpsuit med lange ermer som Rihanna, kan du gjerne gjøre den hakket mer glamorøs med noen flotte smykker og lekre pumps eller sandaler.

Publisert: