Sjekk stjernenes luskusvesker - stilte i sesongens it-tilbehør på Chanel-show

CHANEL-JENTER: Både Katy Perry, Rita Ora og Elena Perminova hadde en Chanel-veske med seg på visningen. Foto: NTB Scanpix

Det er ikke bare på catwalken Chanel får vist frem sine rådyre luksusvesker - også gjestene som kommer pynter seg med vesker verdt flere titalls tusen.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Det må være en vesketyvs våte drøm å gjøre et skikkelig kupp på Chanels visninger i Paris. Ikke bare har det franske motehuset flydd inn noen av verdens største stjerner for å kaste glans over showet - de har også skaffet dem noen av verdens mest eksklusive vesker.

Moteuken i Paris går mot slutten, men det er gjerne på tampen at verdens fremste motehus viser sine vår- og sommerkolleksjoner. Tirsdag var det sjefdesigner Karl Lagerfelds tur til å invitere til en overveldende Chanel-visning i ærverdige Grand Palais. Som forrige gang ble visningen holdt i industrielle og påtatt «nedslitte» lokaler - men på på første rad var det langt fra nedslitte antrekk.

LES OGSÅ:Mette-Marit har sikret seg Chanels «it»-veske

SORTKLEDDE: Miroslava Duma og Vanessa Paradis gikk for helsorte antrekk. Foto: All Over Press

Gjestenes vesker alene var sannsynligvis verdt mange hundre tusen. Noen eksempler:

Artist Katy Perry var blant de første som ankom, i en fotsid kjole med blomstertrykk. På skulderen hennes hang den populære lego-vesken i sort, gjennomsiktig plast. Lego-vesken har seilt opp som en stor kjendisfavoritt og sesongens it-tilbehør etter at kjendiser som Diane Kruger, Hailee Steinfeld og Anna Dello Russo dukket opp med den. Vesken passer imidlertid ikke for alle budsjetter - prislappen ligger på rundt 50.000 kroner.

Den russiske it-jenta og Elena Perminova dukket kort tid etter opp med samme veske, mens «motemafia»-kollega Miroslava Duma fulgte hakk i hæl med en liten pleksi-variant.

Rita Ora gikk for metallisk. Mens det i fjor var Rihanna som stjal showet på Chanel, var det Ora som fikk mest paparazzi-oppmerksomhet denne gangen. Ora stilte i Chanels høstkolleksjon fra topp til tå, og toppet dessuten antrekket med en noe utradisjonell Chanel-veske med metallhåndtak. Vesken koster rundt 25.000 kroner.

Chanel er for mange kjent for nettopp veskene sine - spesielt klassikerne med ruter, «kjetting» og logo-lås. De siste årene kan det dessuten virke som om motehuset har prøvd å fornye seg på veskefronten, og både legoklosser, globusvesker og pleksiglass har blitt introdusert.

Også når det gjelder klær har Chanel-sjef Karl Lagerfeld beveget seg langt fra det vi er vant til med vårkolleksjonen. Den var nemlig langt mer fargerik enn vi har sett Chanel på lenge - knallrosa drakter, rosa striper og kjoler og bodyer i alle regnbuens farger er bare noe av det motehuset byr på til våren.

Se flere bilder fra Chanels vår/sommer 2014-visning her (saken oppdateres):

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
Publisert: